Cele mai simpatice gravide de pe covorul roşu

Pe de o parte, burtică de gravidă este adorabilă şi poate cel mai frumos accesoriu pe care o femeie îl poate purta, dar reprezintă şi o provocare  atunci când vine vorba de alegerea unei ţinute de gala chic, strălucitoare cu care vedetele să apară în faţa fanilor şi a fotografilor. Iata top 5 viitoare mămici de la Globurile de Aur 2017!

Natalie Portman

Graviduţa Natalie Portman a ales o rochie superbă pentru ceremonia de duminică de la Globurile de Aur şi a arătat nemaipomenit alături de soţul ei Benjamin Millepied. În vârstă de 35 de ani, actriţa a îmbrăcat o rochie lungă cu mâneci midi şi broderie de la Pradă. Natalie şi Benjamin sunt părinţii unui băieţel de 4 ani, Aleph, şi astepata ca cel de-al doilea copil să vină pe lume spre sfârşitul lunii februarie. Portman a fost nominalizată la ceremonia de la Beverly Hilton pentru cea mai bună actriţa într-o dramă cu rolul din filmul Jackie.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 08: Actress Natalie Portman attends the 74th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 8, 2017 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Natalie Portman într-o superbă creație Prada

Rosalind Ross

Iubita însărcinată de 26 de ani a lui Mel Gibson a avut o apariţie spectaculoasă pe covorul roşu. Rosalind şi-a arătat burtica de gravidă într-o rochie argintie, iar partenerul său Gibson a completat-o într-un smocking clasic bleumarin.

attends the 74th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 8, 2017 in Beverly Hills, California.
Rosalind Ross și Mel Bibson, unul dintre cele mai frumoase cupluri

Gal Gadot

Gal Gadot a fost şi ea printre apariţiile surprinzătoare de pe covorul roşu în postura de gravidă. Actriţa de 31 de ani din filmul Wonder Woman s-a afişat pentru prima oară în public de când şi-a anunţat sarcina în luna Noiembrie a anul trecut și a purtat o rochie Mugler.

74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Amatus Sami-Karim

Amatus Sami-Karim este iubita actorului Mahershala Ali şi l-a însoţit pe acesta pe covorul roşu. Simpaticul cuplu s-a format pe vremea când amândoi studiau la Şcoală de Arte NYU Tisch şi în curând cei doi vor deveni părinţi.

Actorul Mahershala Ali și iubita sa gravidă la Globurile de Aur
Actorul Mahershala Ali și iubita sa gravidă la Globurile de Aur

Saffron Burrows

Actriţa de 43 de ani a apărut pe covorul roşu cu o burtică frumoasă. Într-o rochie neagră, lungă, Saffron nici nu a strălucit, dar nici nu a fost cea mai prost îmbrăcată de la Globurile de Aur. Ea a ales şi o pereche de sandale negre joase, semn că burtica imensă o împiedică să poarte tocuri.

Saffron Burrows cu frumoasa burtică de gravidă
Saffron Burrows cu frumoasa burtică de gravidă

Foto: Getty

Care este cea mai frumoasă gravidă? Votează!

0%
0%
0%
0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA