Cine a avut cele mai impresionante apariții de la Wimbledon, Kate sau Pippa?

Turneul de la Wimbledon este o ocazie deosebită pentru vedete, regalități și sportivi deopotrivă, să se afișeze în tribune pentru a-și susține favoriții, așa că, în fiecare zi a Campionatului de Tenis din Marea Britanie, am avut parte de o apariție surpriză. Iar doamnele au fost extrem de elegante, în ținute alese pe sprânceană, doar erau la un eveniment intens mediatizat. Așa că Ducesa de Cambridge, Kate și sora sa, Pippa, nu au făcut nici ele rabat de la aparițiile atent studiate, din loja regală.

Kate a îmbrăcat o rochie cu buline și a purtat sandale cu toc pătrat.

Și Kate a fost de-a dreptul superbă, și-a schimbat tunsoarea și  stilul vestimentar, aducând o atingere mai fresh în garderoba sa. A renunțat pentru o zi la pantofii stiletto, în favoarea unor sandale cu barete fine și toc pătrat, alături de o rochie în buline, prima de acest fel pe care Kate o poartă. Ba mai mult, a înlocuit tradițional clutch cu o geană în toată regula, una masivă albă, iar aparițiile impresionante ale Ducesei nu se opresc aici. În weekend, Kate Middleton a apărut din nou la Wimbledon, de data aceasta într-o ținută cu totul deosebită. A renunțat să mai recicleze ținute vechi și a purtat într-o rochie în tendințe în acest sezon, una cu imprimeu floral.

A doua apariție a fost una la modă, într-o rochie cu imprimeu floral și o geantă supradimensionată.

Ducesa a strălucit în tribuna regală, îmbrăcată într-o rochie deasupra genunchiului, cu imprimeu floral, care i-a venit ca turnată, alături de poșeta din piele albă, o piesă relativ nouă în garderoba sa.

Alături de Kate, sora sa, Pippa, o împătimită a sportului, nu a ratat ocazia de a apăra la Wimbledon, în cele mai inedite ținute, făcând galerie idolilor săi. Pippa, recent căsătorită cu milionarul James Matthews, a venit la meciuri însoțită de fartele său James sau de mama Carole, însă nu compania a fost cea spectaculoasă, ci ținutele pe care le-a purtat. I-a făcut concurență surorii sale Kate în ceea ce privește stilul vestimentar, fiind mult mai sexy și mai sofisticată.

A optat pentru o rochie din dantelă, un model rafinat.

La prima apariție a optat pentru o rochie din dantelă, roz prăfuit, cu volan pe umăr și cordon în talie, o ținută pentru care a fost îndelung lăudată și care, parcă a pălit după a doua apariție a sa. A fost ceva mai îndrăzneață, îmbrăcând o rochie din mătase de un verde mentă, cu umerii goi și decolteu în V, completată de o pereche de sandale cu barete late, ținută cu care a făcut furori la evenimentul dedicat tenisului.

A doua apariție la Wimbledon a fost ceva mai sexy, într-o ținută neașteptată.

Cine a fost mai surprinzătoare, Kate sau Pippa?

Foto: Arhiva OK

0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA