Cine are mai multe șanse să câștige un Oscar la categoria „cel mai bun actor într-un principal”?

Timpul se scurge invers, de acum! Mai sunt doar câteva săptămâni până la cea de-a 89-a ediție a premiilor acordate de Academia Americană de Film, iar cinefilii încearcă să-l identifice pe cel care, începând cu 26 februarie, se va lăuda cu un premiu Oscar în palmares!

Curiozitatea aceasta o avem și noi, așa că vă invităm să-l votați pe starul hollywoodian care are cele mai multe șanse să părăsească incinta Teatrului Dolby cu o statuetă în mână, la categoria ”cel mai bun actor în rol principal”!

Casey Affleck, ”Manchester by the Sea”

Casey Affleck, ”Manchester by the Sea”
Joacă rolul lui ”Lee Chandler”

Fratele lui Ben Affleck a primit anul acesta cea de-a doua nominalizare la Premiile Oscar din cariera sa, prima fiind pentru rolul din pelicula ”The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford” (2008). Personajul său i-ar putea aduce un Oscar lui Casey Affleck, mai ales că actorul a primit deja un Glob de Aur pentru acest rol.

Andrew Garfield, ”Hacksaw Ridge”

Andrew Garfield, ”Hacksaw Ridge”
Joacă în rolul lui ”Desmond Doss”

Este prima nominalizare la premiile Oscar a acestui tânăr actor, așa că speranțele lui sunt destul de mari. Totuși, faptul că i-au scăpat printre degete trofeele BAFTA și Globul de Aur, la care fusese nominalizat, ne face să credem că, poate, acesta nu este anul în care Andrew va pleca acasă cu mult râvnita statuetă.

Ryan Gosling, ”La La Land”

Ryan Gosling, ”La La Land”
Joacă rolul lui Sebastian, un muzician îndrăgit de jazz

Povestea unei actrițe aspirante care se îndrăgostește de un muzician de jazz a cucerit lumea întreagă. ”La La Land” a reușit să primească nu mai puțin de 14 nominalizări la premiile Oscar, așa că nu ne-ar mira dacă trofeul pentru „cel mai bun actor într-un rol principal” ar ajunge la un actor din distribuția acestui film. De alfel, Gosling, care este deja la a doua nominalizare la premiile Oscar, este, fără doar și poate, preferatul publicului. Dar va fi, oare, el și preferatul Academiei Americane de Film?

Viggo Mortensen, ”Captain Fantastic”

Viggo Mortensen, ”Captain Fantastic”
Joacă rolul lui ”Ben”

Și pentru acest actor este cea de-a doua nominalizare la premiile Oscar. Cinefilii spun, însă, că Viggo are cele mai puține șanse să plece acasă cu acest trofeu, știută fiind competiția lui. Și el a pierdut trofeul BAFTA și Globul de Aur, anul acesta, deși a fost nominalizat pentru interpretarea din pelicula ”Captain Fantastic”.

Denzel Washington, ”Fences”

Denzel Washington, ”Fences”
A jucat în rolul lui „Troy Maxson”

Și-am ajuns și la cel despre care se spune că are cele mai multe șanse în această cursă. Denzel are în palmares cinci nominalizări la aceste premii, și alte două trofee câștigate pentru rolurile din filmele ”Training Day” și ”Glory”. Cum s-ar zice, are drumul pavat spre succes…

0%
0%
0%
0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA