De la pene, blană, culori puternice sau pijama, cum s-au îmbrăcat supermodelele la CFDA Fashion Awards

Paradă de modele ieri la CFDA Fashion Awards din New York, cel mai recent eveniment care a reunit laolaltă o mulțime de vedete, de la modele de top, la actrițe și designeri renumiți. Între supermodele, fără îndoială, trei au fost din nou în centrul atenției datorită ținutelor. Este vorba de surorile Hadid și de Hailey Baldwin.

Ele au dat tonul în modă la evenimentul din New York.

Toate trei s-au străduit pentru acest eveniment. Hailey, Bella și Gigi Hadid au purtat ținute foarte diferite, dar care au întors capete. În timp ce Bella a ales o rochie mini fucsia, sora sa Gigi a fost acoperită din cap până în picioare, iar colega lor de breaslă a ales să capteze atenția cu pene și blană.

Ea a fost excentrica de la acest eveniment.

S-a purtat mult alb, dar și culori puternice precum fucisa sau albastru royal. Gigi Hadid, Hailey, Heidi Klum, Adriana Lima și Elsa Hosk au fost Crăiesele Zăpezii la acest eveniment, în ținute alb imaculat. Hailey a ales să-și accesorizeze rochia trei sferturi cu decolteu cu o pereche de sandale cu toc și pene roz și o geantă plic din blană.

S-a tuns cu breton și a optat pentru o rochie mini stil sacou, în culoarea fucsia.

Surorile Hadid au fost la poli opuși aseară. În timp ce Bella a ales o rochie mini foarte sexy, într-o culoare puternică, sora sa Gigi a purtat o rochie lungă din mătase și un blazer cu mâneca lungă, alături de o pereche de saboți sclipicioși fără toc .

Gigi a ales să se acopere din cap până în picioare.

Heidi Klum, care a intrat în lumea modei la vârsta de 19 ani, încă mai întoarce capetele și la 44 de ani. Aseară a ales tot o ținută alb, purtând o rochie lungă cu decolteu și spatele gol, creație Zac Posen.

Heidi Klum a avut cel mai îndrăzneț decolteu.

Adriana Lima a fost și ea toată în alb, într-o salopetă din mătase foarte elegantă, stil pijama, cu decolteu adânc și o eșarfă supradimensionată care atârna în talie.

Adriana Lima a purtat o creație Urban Zen.

Elsa Hosk a purtat o rochie din dantelă în dungi alb cu negru, marca Alberta Feretti, completată de o pereche de pantofi din lac roșu aprins.

Rochia ei a fost foarte interesantă.

La fel ca Heidi Klum, modelul de 31 de ani de la Victoria’s Secret, Lily Aldridge, a ales tot o rochie în care și-a pus în evidență spatele. Ea a purtat un outfit nude cu inserții strălucitoare, o creație Jason Wu.

Lily Aldridge a purtat o ținută feminină.

Modelul Sara Sampaio și-a arătat formele de model într-o creație J. Mendel de un albastru royal. Rochia din voal, model stil capă a fost o alegere potrivită pentru acest eveniment, mai ales că a Sara a fost printre puținele modele care au mizat pe culori puternice.

Sara, model Victoria Secret’s din 2015, a uimit cu o rochie diafană.
Modelul britanic de 25 de ani, Suki Waterhouse, a optat pentru o ținută neagră cu inprimeu și o pereche de sandale aurii cu platformă.
Karlie Kloss a purtat o ținută all black cu fustă de piele, cămașă și botine, marca Diane von Furstenberg.

Foto: Getty

0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA