Divele de peste 40 de ani de la Cannes. Le-au luat fața unor modele celebre

Cea de-a șasea zi a Festivalului de Film de la Cannes a fost una aparte, căci o mulțime de actrițe celebre la Hollywood au strălucit pe covorul roșu de aseară, etalând siluete de invidiat și rochii de designer de mii de euro înainte de ecranizarea lungmetrajului „The Killing Of A Sacred Deer”. Pe lângă veteranele din Cetatea Filmului, câteva modele de talie internațională au îmbrăcat rochii provocatoare și s-au lăsat imortalizate în fotografii de mulțimea de fotografi prezenți la eveniment. Toate au fost superbe, dar niciuna nu a întrecut-o pe Andie MacDowell.

Deși are 59 de ani, Andie a fost cea mai sexy de pe covorul roșu.

Are 59 de ani și este printre cele mai sexy și mai talentate actrițe de la Hollywood. Andie MacDowell, cu 10 ani mai în vârstă față de colega sa Nicole Kidman, a fost extrem de sexy aseară la Festivalul de Film de la Cannes. Actrița din „Patru nunţi şi o înmormântare” le-a dat clasă mai tinerelor sale colege, putrând pe covorul roșu o rochie spectaculoasă, semitransparentă. Dintr-o dantelă fină, cu broderie prețioasă din mărgele sclipitoare, rochia de tip sirenă purtată de Andie a fost de o eleganță aparte, lăsând la vedere pielea, dar și sandalele negre cu toc înalt. Pe lângă cerceii cu diamante și geanta clutch, zâmbetul a fost cel mai de preț accesoriu din fața fotografilor.

Nicole Kidman a fost balerina serii.

Actrița australiană de 49 de ani s-a înspirat din ținutele balerinelor aseară. Îmbrăcată într-un top negru și cu o amplă fustă albă din tulle, tip tutu, Nicole a fost o lebădă albă care a fermecat covorul roșu. Fusta până la glezne a lăsat pantofii cu toc amețitor la vedere, iar părul îndreptat, purtat pe spate, i-a permis să-și etaleze bijuteriile încrustate în pietre prețioase. Cerceii cu diamante au fost asortați la o brățară masivă și un inel pe măsură. Creația de aseară a fost mâna celor de la casa de modă Calvin Klein și s-a potrivit perfect pe silueta frumoasei blonde.

Eva Longoria a fost prețioasă pe covorul roșu de la Cannes.
Rochia Evei a fost senzațională.

Actrița de 42 de ani a ales o superbă creație cusută cu pietre prețioase și paiete, pe un tulle fin. Rochia cu volane, spatele gol și trenă a fost perfectă pentru o seară de gală, completată fiind de cerceii masivi cu diamante, singurul accesoriu ales de Eva. A lăsat rochia prețioasă să vorbească de la sine, nefiind nevoie să atragă nici printr-o accesorizare puternică, dar nici printr-un make-up excesiv și extravagant.

Rochia roșie a fost în centrul atenției.

Franțuzoaica de 53 de ani, Juliette Binoche, a fost superbă într-o rochie roșu aprins cu trenă, care aproape se deosebea de culoarea covorului pe care pășea.

Izabel a ales o rochie sirenă care să-i evidențieze formele de model.

Nici modele nu s-au lăsat mai prejos. Tinere și pline de strălucire, Izabel Goulart și Sara Sampaio au ales amândouă să se îmbrace în alb și, în timp ce una a purtat o ținută pe corp, cealaltă a îmbrăcat o rochie cu volane din voal și aplicații din dantelă, care a lăsat la vedere lenjeria intimă. Arătându-și fundul prin rochia semitransparentă, dar și sânii fără sutien, modelul de top Sara Sampaio a apărut pe jumătate dezbăcată pe covorul roșu, continuând astfel trendul deschis de Kendall Jenner și Bella Hadid.

Rochia ei a fost una dintre cele mai apreciate.
Și-a etalat lenjeria intimă pe covorul roșu.

Foto: Getty, Hepta

0%
0%
0%
0%
0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA