Eva Longoria sau Chrissy Teigen, cine arată mai bine în ultimul trimestru de sarcină?

Amândoua însărcinate în ultimul trimestru, nerăbdătoare să-și strângă în brațe bebelușii, dar niște viitoare mămici active până în ultimele zile de graviditate. Eva Longoria și Chrissy Teigen au burtica proeminentă, dar asta nu le împiedică să iasă la plajă, să se distreze sau să participe la evenimente de covorul roșu.

Chrissy va deveni mamă pentru a doua oară, în timp ce Eva Longoria îl va aduce pe lume pe primul ei copil cu soțul José Bastón. Însărcinate în ultimele luni, cele două vedete arată superb, iar experiența maternității le face pur și simplu să radieze. Eva, 43, de ani, îl va aduce pe lume pe băiețelul său în luna iunie, iar de curând și-a etalat burtica tot mai conturată la plajă, fiind fotografiată într-o rochie albă, mulată, care îi punea formele în evidență, ca mai târziu să rămână în costum de baie.

Eva Longoria vs. Chrissy Teigen

Nici Chrissy nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba de documentarea sarcinii sale pe rețelele de socializare. A pozat topless în postura de gravidă, iar cea mai recentă apariție pe covorul roșu, la un eveniment monden, este una reușită. A purtat o rochie albă care i-a accentuat burta proeminentă, dar și decolteul generos.

Cine arată mai bine în ultimul trimestru de sarcină?

Foto: Getty Images, Hepta, Instagram

0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA