Fabuloasele de la Premiile Emmy. Ele au strălucit pe covorul roșu!

Covorul roșu de la cea de-a 69-a ediție a Premiilor Emmy, eveniment desfășurat duminică la Los Angeles, a fost un adevărat podium pentru vedetele de la Hollywood. Actrițe celebre precum Sofia Vergara, Nicole Kidman, sau Jessica Biel au uimit cu ținutele lor și au reușit să se facă remarcate la evenimentul de aseară.

Sofia Vergara

A fermecat audiența cu formele sale evidențiate de un decolteu adânc și de rochia de tip sirenă care s-a mulat perfect pe talia actriței. Cu noul său look cu breton și cu rochia albă creată de Mark Zunino, accesorizată cu bijuterii Lorraine Schwartz, apariția Sofiei Vergara a fost printre cele mai apreciate.

 Evan Rachel

Ea a fost senzația serii, într-o ținută all-white de inspirație masculină. Creația Jerreny Scott & Moschino i s-a potrivit perfect, cu suprapuneri menite să-i marcheze talia subțire. A purtat pantaloni palazzo lungi, iar în partea de sus bluză albă, vestă scurtă și un frac tot alb.

Sarah Paulson

Actrița a fost printre cele mai strălucitoare de la Premiile Oscar, la propriu. A îmbrăcat o frumoasă rochie de inspirație retro de la Carolina Herrera, accesorizată cu bijuterii, pantofi și clutch în nuanțe metalice. Sarah a optat pentru un look  glam, în argintiu din cap până în picioare și nu a dat greș cu această ținută.

Nicole Kidman

O romantică incurabilă. Nicole Kidman a uimit și de data aceasta cu apariția sa de prințesă în roșu. A purtat o rochie cloș până la glezne, accesorizată cu lanturi argintii, cercei și sandale prețioase, pentru o apariție care nu poate fi trecută cu vederea. De data aceasta a renunțat la rochiile din tulle pentru o ținută gândită de casa de modă Calvin Klein.

Jessica Biel

Soția lui Justin Timberlake a fost o adevărată zeiță. Jessica a strălucit la evenimentul de aseară într-o rochie absolut superbă de la Ralph and Russo Couture. Ținuta, o combinație de material sclipitor și voal din în nuanțe de roz pal,  lăsând la vedere picioarele tonifiate, dar și întreg spatele și decolteu a fost una dintre cele mai apreciate creații, iar Jessica Biel s-a transformat în cea mai sexy de pe covorul roșu de la Emmy.

Jaimie Alexander

Actrița a ales o rochie lungă, cu mânecă și fără pic de decolteu, neagră cu broderie aurie, o piesă prețioasă de la Naeem Khan. Alături de machiajul retro cu ruj burdundy, părul strâns în coc și cerceii prețioși, a avut un outfit apreciat.

Shailene Woodley

Simplitatea este cheia. Actrița din „Big Little Lies” a ales să poarte o rochie verde din catifea culoarea smaraldului, cu un decolteu adânc, fără alte artificii. A mers pe simplitate și a reușit să impresioneze.

Foto: Getty Images

0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA