Gafă pe covorul roșu! Emily Ratajkowski și Bella Hadid, în rochii aproape identice la Cannes 2017

O ținută de Cannes ar trebui să respecte două reguli: să fie în ton cu dress-code-ul unui eveniment de o așa anvergură și să nu fie purtată de mai multe persoane, în același timp. Ei bine, ghiciți ce s-a întâmplat chiar în ziua de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes…

Ediția de anul acesta al Festivalului de Film de la Cannes este cu adevărat specială, mai ales că a ajuns la cea de-a 70-a aniversare. Vă închipuiți, așadar, că multe dintre vedetele prezente, aseară, la evenimentul de deschidere a festivalului, au așteptat cu nerăbdare acest moment. Cu aceeași nerăbdare au așteptat și casele de modă celebre și designerii din spatele lor, care văd în acest eveniment un prilej nemaipomenit de a etala piesele vestimentare din cele mai recente colecții ale lor.

Bella Hadid

Din păcate, inevitabilul s-a produs aseară, la gala de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes! Două vedete au ales să poarte ținute relativ asemănătoare, lucru de neacceptat pentru specialiștii de modă, care au catalogat situația ca fiind o eroare gravă și o gafă vestimentară. Ei bine, modelele în cauză, căci era vorba despre Bella Hadid și Emily Ratajkowski, n-au dat impresia că sunt stingherite de această întâmplare și au defilat cu grație pe covorul roșu, în rochiile de satin, lungi, de culoarea șampaniei, respectiv ivory.

Emily Ratajkowski

E de precizat, însă, că deși rochiile aveau un croi asemănător, ambele urmărind linia corpului și fiind făcute dintr-un material fluid, rochia Bellei era semnată de designerul Alexander Vauthier, în timp ce a lui Emily aparținea brandului Twinset. Totuși, asemănările între cele două apariții nu s-au oprit aici. Ambele modele au ales să poarte sandale argintii, cu toc cui, înalt, și și-au accesorizat ținutele cu bijuterii Bulgari. Make-up-ul a fost unul discret, în cazul ambelor modele, accentul fiind pus pe ruj. Deci, cine a ieșit învingătoare din acest duel vestimentar?

foto: Getty Images

Cine a avut cea mai reușită apariție?
0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA