Helen Mirren versus Nina Dobrev. Cine o poartă mai bine?

Se-ntâmplă și la case mai mari! Două actrițe, una din generația de aur a Hollywood-ului și cealaltă din generația promițătoare, au purtat aceeași rochie. Haideți să vedem cine a purtat-o mai bine!

Helen Mirren și Nina Dobrev au trecut prin ceea ce poate fi descris ca cel mai mare coșmar vestimentar al unui star hollywoodian: au purtat aceeași rochie. O lege nescrisă la Hollywood ar cere ca, la evenimentele importante cu covor roșu, vedetele să nu poarte aceleași creații. Ei bine, lor li s-a întâmplat.

Helen Mirren s-a prezentat cu această rochie semnată de designerul Prabal Gurung, pe 10 ianuarie, la premiera Leisure Seekers, în timp ce Nina Dobrev a ales-o pentru premiera Flatliners, care a avut loc cu patru luni înainte de acest moment. Singurele lucruri distinctive la aparițiile lor au fost accesoriile. Și asta pentru că Helen Mirren a mizat pe puterea unei curelușe negre, subțiri, în talie, un clutch negru cu accente aurii și pantofi gri, stilettos. Nina, în schiimb, o purtase cu o curea într-un joc de nonculori, un clutch cu accente de roșu și panatofi Louboutin, de-un gri deschis. Deci, cine iese câștigătoare din acest duel vestimentar?

Cine o poartă mai bine?
0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA