Marion Cotillard și Charlize Theron, cele mai sclipitoare apariții de la petrecerea Chopard

Amândouă sunt frumoase, faimoase, actrițe cu un palmares impresionant, mame și au 41 de ani. Charlize Theron și Marion Cotillard, căci despre ele este vorba, au fost cele care au strălucit și la propriu și la figurat la petrecerea Chopard de aseară.

A purtat o rochie de inspirație Great Gatsby.

Prima este o mamă mândră a doi copii adoptivi, Jackson și August, iar a doua a devenit de curând mămima unui băiețel, Louise, și mai are acasă un puști de 6 ani, Marcel. Mămicile s-au bucurat aseară de o seară glamour, departe de copiii lor, îmbrăcate în rochii de gală la petrecerea unui brand de bijuterii cunoscut, care s-a ținut la Hotel Martinez.

Accesorizarea a fost spectaculoasă.

În timp ce frumoasa blondă din Africa de Sud a arătat ca o zeiță în rochia sa ivory decorată cu lanțuri arginții și pietre verde smarald, inspirată parcă din filmul Great Gatsby, frumoasa franțuzoaică a strălucit de-a binelea.

Rochia din paiete metalice a eclipsat orice ținută.

Charlize Theron a avut un look de milioane, accesorizând rochia glamour cu un colier delicat și o pereche de cercei sclipitori, alături de un inel cu smarald și un clutch negru cu aplicații metalice. Coafura a fost tot una inspirată din anii ’20, cu părul prins la spate într-un coc discret și o bentiță din catifea pe cap.

Spre deosebire de colega sa, Marion Cottilard a redus accesorizarea la minim, rochia fiind cea care, cu siguranță, a atras atenția tuturor. Creația cu trenă impresionantă, brodată cu o mulțime de paiete colorate care aveau reflexii, a fost vedeta ținutei sale, completată delicat de un colier cu diamante pe gât și de un superb inel cu smarald. Păstrând aceeași linie a anilor 1920, actrița și-a subliniat silueta cu această rochie cu spatele transparent.

Este proaspătă mâmică și arată senzațional.

Foto: Getty Images

0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA