Penelope Cruz, incredibil de sexy la Premiile Goya!

Sâmbătă, actrița de origine spaniolă a defilat pe covorul roșu, într-o rochie superbă semnată de casa de modă Versace, cu ocazia decernării premiilor Goya, eveniment care a avut loc în capitala Spaniei.

Penelope Cruz
Penelope Cruz a pășit cu grație pe covorul roșu

Penelope Cruz a răspuns afirmativ la invitația de a participa la ediția de anul acesta a Premiilor Goya. Actrița în vârsta de 42 ani a sosit la eveniment însoțită de regizorul Pedro Almodovar, cel care a distribuit-o în filme precum ”Broken Embraces”, ”Volver”, ”I`m so excited”, și multe altele.

Pedro Almodovar and Penelope Cruz attend the Goya Cinema awards 2017 at the Marriot Auditorium in Madrid, SpainPhoto by Archie Andrews/ABACAPRESS.COM
A purtat o rochie Versace

Vedeta, nominalizată la categoria ”cea mai bună actriță în rol principal”, pentru interpretarea din pelicula ”The Queen of Spain”, a făcut furori la acest eveniment. Îmbrăcată într-o rochie Versace, soția lui Javier Bardem a atras privirile tutuor celor din jur.

Pedro Almodovar and Penelope Cruz attend the Goya Cinema awards 2017 at the Marriot Auditorium in Madrid, SpainPhoto by Archie Andrews/ABACAPRESS.COM
A sosit pe covorul roșu la brațul regizorului Pedro Almodovar

Toți au privit-o cu admirație, complimentându-i ținuta rafinată și sexy. Marele absent al serii a fost chiar soțul actriței și tatăl copiilor ei, Javier Bardem, care anul trecut a însoțit-o pe aceasta pe covorul roșu la aceste premii.

penelope-cruz-javier-bardem
Penelope și Javier, la premiile Goya, în 2016

foto: Hepta

Vi se pare reușită apariția lui Penelope Cruz?
0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA