Prost îmbrăcați la un eveniment dedicat modei! Au dezamăgit la CFDA Fashion Awards!

A fost un eveniment menit să onoreze cele mai creative minți din domeniul fashion. Cu toate acestea, au fost suficienți invitați care n-au respectat dress code-ul și care au dezamăgit cu ținutele alese pentru un asemenea eveniment. Haideți să vedem, așadar, care au fost acele personalități care au dat greș pe covorul roșu al premiilor CFDA.

Olivia Munn

De regulă, impresionează plăcut cu aparițiile ei. Ieri, însă, n-a dat dovadă de prea multă inspirație când a ales să poarte, la CFDA Fashion Awards, o rochie mult prea încărcată, și deloc flatantă pentru silueta ei.

Coca Rocha

Specialiștii în modă au catalogat ținuta ei ca fiind nepotrivită pentru acest eveniment. Chipurile, nici combinația dintre piesele vestimentare n-a fost prea fericită, Coco Rocha optând în partea de jos pentru o dantelă elegantă, și-n sus pentru o bluză sport.

Amanda Peet

Apariția ei n-ar fi fost neinspirată, dacă evenimentul ar fi fost altul. Specialiștii de modă spun că Amanda Peet a făcut o alegere neînțeleaptă, rochia aducând mult cu o ținută de bal mai degrabă.

John Barlett & Di Mondo

Într-o parte îl avem pe designerul John Barlett, și-n cealaltă pe ”cel mai fotografiat bărbat din New York”. Ei bine, e inutil să precizăm de ce se regăsesc cei doi în acest top al celor prost îmbrăcați la CFDA Fashion Awards.

Deci, cine primește trofeul pentru cea mai neinspirată ținută de la CFDA Fashion Awards?
0%
0%
0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA