Rosie Huntington-Whiteley vs. Beyonce. Cine este cea mai sexy gravidă de la Hollywood?

De fapt, stilul de gravidă al fiecărei femei ar trebui să fie cel personal, obișnuit, cu puține schimbări în garderobă. Iată că două dintre viitoarele mămici de la Hollywood par să se descurce destul de bine la capitolul stil de gravidă și fac totul să fie atât de ușor, deși uneori probabil că nu este.

Amândoua și-au anunțat sarcina printr-o fotografie distribuită pe Instagram.

Rosie Huntington-Whiteley, logodnica lui Jason Statham a fost întotdeauna un model care a adoptat stilul boho chic și elegant, dar simplu, și și-a păstrat look-ul și pe parcursul sarcinii. De la rochii mulate și blazere subțiri, accesorizate cu pălării la modă și nelipsitele încălțări cu toc, Rosie este una dintre cele mai stilate și mai cool gravide de la Hollywood. Spre deosebire de ea, Beyonce este mult mai extravagantă, dar asta nu pentru că și-ar fi schimbat stilul în ultima vreme, ci pentru că a fost nonconformistă toată viața sa. Este o artistă care vrea să atragă atenția de fiecare dată și reușește să facă asta datorită stilului îndrăzneț pentru care fanii o apreciază. Atfel, Beyonce este clar și ea pe lista celor mai fashion viitoare mămici de la Hollywood. Deși este însărcinată cu gemeni și mai are foarte puțin până când îi va aduce pe lume pe micuții săi, nu renunță deloc la rochiile mulate, decolteul adânc, accesoriile extravagante și, de ce nu, tocuri înalte. Cu siguranță Beyonce are un stil inconfundabil și ne-a bucurat pe tot parcursul sarcinii cu fotografii cu evoluția burții sale în tot felul de piese vestimentare care mai de care mai surprinzătoare.

Prin ce se aseamănă Rosie Huntington-Whiteley și Beyonce? Există numeroase aspecte comune pe care nu le putem trece cu vederea. În primul rând, sunt două femei celebre și frumoase care vor deveni în curând mămici. Mai mult, amândouă și-au anunțat sarcina prin intermediul rețelelor de socializare, locul în care au distribuit fotografii cu ele având deja o burtă evidentă.

Au fost foarte sexy și elegante pe covorul roșu.

Pe covorul roșu, atât Rosie, cât și Beyonce au arătat răvășitor, în ciuda unei sarcini destul de avansate. Nu au luat prea mult în greutate și au găsit imediat soluția perfectă în materie de rochii care să le avantajeze la evenimentele de gală.

Nu se dau în lături nici de la ținutele casual, cu pantofi sport, jeans și tricouri simple.

În viața de zi cu zi păstrează un aspect natural, purtând haine cât mai comode, care să le permită să se desfășoare în voie. Amândouă sunt fanele stilului casual, cu o ușoară atingere personală – pălărie și cercei statement vs. codițe împletite și ochelari de soare.

Sunt pasionate de pălării, poartă blazere din materiale fine, genți maxi și încălțări cu toc.

Sunt mereu aranjate și nu renunță la rochiile și bluzele mulate care să  evidențiează sarcina, dar nici la incomozii pantofi cu toc. Se evidențiează prin faptul că poartă pălării moderne, genți maxi și blazere din materiale prețioase.

Sunt fane ale ținutelor all black.

Chiar dacă negrul poate părea banal, își face loc și în garderoba celor două. Bineînțeles, ținutele lor nu sunt deloc monotone, căci accesoriile potrivite le ajută să iasă din anonimat.

Au fost cele mai frumoase gravide de pe covorul roșu, la brațul soților lor celebri.

Au lângă ele câte un bărbat celebru și puternic, cu care formează un cuplu demn de toate aprecierile. În timp ce Rosie se iubește cu unul dintre cei mai faimoși actori de filme de acțiune, Jason Statham, Beyonce apare la brațul soțului său – rapperul Jay-Z.

Foto: Arhiva OK, Getty Images

Care dintre cele două este cea mai sexy și stilată gravidă?
0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA