Ținute neinspirate la Emmy! Jane Fonda, în centrul atenției din cauza outfitului inedit

Care dintre aceste apariții a fost cea mai dezastruoasă?

A fost o seară de pomină! Câștiguri surprinzătoare, cupluri pentru prima dată pe covorul roșu (vezi Ben Affleck și Lindsay Shokus), vedete la prima apariție după divorț (vezi Anna Faris) și… Jane Fonda. Da, legendara actriță, care a fost aproape de nerecunoscut atunci când și-a făcut apariția la premiile Emmy. Ce să mai, această ediție a fost piperată, iar aparițiile, multe dintre ele, au fost neflatante, neinspirate și prost alese. Haideți să vedem, așadar, care au fost acele vedete care au dat greș pe covorul roșu!

Anna Faris

A fost prima ei apariție pe covorul roșu, la un eveniment public, după divorț, așa că înțelegem că, poate, Anna n-a fost tocmai în cea mai bună formă când și-a ales această ținută. În plus, apariția nu este neapărat dezastruasă, ci mai degrabă plictisitoare.

Mandy Moore

Ea a purtat o rochie voluminoasă, imitând un tutu imens, care nu a avantajat-o, căci nu i-a pus deloc în evidență silueta.

Reese Witherspoon

A fost una dintre marile câștigătoare ale serii și, de aceea, mulți critici de modă au spus că apariția ei a fost, poate, puțin prea casual pentru un eveniment de o așa anvergură. Totuși, e clar că ținuta nu-i vine chiar rău actriței…

Heidi Klum

Nici apariția ei n-ar fi fost chiar rea, dacă nu ar fi exagerat cu accesorizarea. Criticii de modă i-au reproșat lui Heidi că a optat pentru bijuterii mult prea voluminoase pentru o apariție care trebuie să fie finuță, elegantă…

Jane Fonda

Poate cea mai surprinzătoare apariție a serii a fost cea a actriței Jane Fonda. Starul de 79 de ani a îmbrăcat cu această ocazie o rochie superbă, semnată de Brandon Maxwell, pe care a accesorizat-o cu bijuterii spectaculoase din smaralde și diamante. Și atunci vă întrebați care e problema din moment ce piesele vestimentare au fost cu adevărat spectaculoase… ei bine, unii spun că a fost prea mult și… nepotrivit pentru vârsta ei! Noi spunem doar că look-ul ei per total a fost unul inedit!

Debra Messing

Apropo de ținute neinspirate, nici Debra Messing n-a avut prea multă inspirație când a decis să se prezinte în această ținută la Microsoft Theatre. Mulți au dat vina pe materialul ciudat din care era făcută rochia, iar noi spunem că nici croiul n-a avantajat-o prea tare.

Ajiona Alexus

Un model învechit, cu un croi deloc flatant! Per total, Ajiona a avut o apariție neinspirată, motiv pentru care-și merită cu prisosință locul în acest top.

Sarah Hyland

Atunci când încerci prea mult se vede! Iar Sarah a depus eforturi grozave ca apariția ei să fie fără cusur. Din păcate, ea și-a afișat colanții modelatori chiar în timp ce poza la panoul evenimentului.

Tracee Ellis Ross

Apropo de ”prea mult”. Tracee a purtat această ținută mult prea sofisticată, cu un croi care n-a pus-o deloc în evidență.

Kathryn Hahn

Și ei i s-a reproșat același lucru! Faptul că a ales o rochie care nu o evidențiază deloc și care are un croi tare anost. Voi ce părere aveți?

0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA