Ținute spectaculoase și apariții neașteptate la Festivalul de Film de la Cannes

Cea de-a șaptea seară de ecranizări de la Festivalul de Film de la Cannes a fost din nou un regal de frumusețe și rochii care mai de care mai sofisticate pe covorul roșu. Iată că și de data aceasta, actrițe cunoscute și cântărețe, tinere sau din generația veche de la Hollywood, au făcut din nou prezența la Palais des Festivals. Dintre acestea, câteva dive au apărut pentru prima dată la cea de-a 70-a ediție a festivalului, care a debutat acum șapte zile, printre care se numără Irina Shayk, Rita Ora și Naomi Campbell. Cine a purtat cea mai spectaculoasă rochie de la evenimentul de aseară?

Nicole Kidman

Aseară, Nicole Kidman a fost din nou în centrul atenției, atât datorită rochiei glamour, dar și datorită interacțiunii sale prietenoase pe covorul roșu cu modelul Naomi Campbell.  Actrița de 49 de ani și supermodelul de 47 nu și-au putut stăpâni bucuria de a se întâlni și și-au oferit câteva îmbrățișări calde.

Nicole a strălucit din cap până în picioare.

Nicole a făcut o impresie bună în rochia sa de catifea Armani Privé, foarte elegantă, cu motive tradiționale și broderii în nuanțe de mov prună și atingeri de roz pudră.

Amândouă au fost absolut superbe.

Mai multe ținute în continuarea articolului!

0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA