News

Katy Perry şi Orlando Bloom, surprinşi din nou împreună!

Katy Perry şi Orlando Bloom, surprinşi din nou împreună!

Doar prieteni? Cine să-i mai creadă, având în vedere că au apărut împreună, în public, deja de două ori, în mai puţin de două săptămâni? Vorbim, bineînţeles, de Katy Perry şi Orlando Bloom, despre care se zvoneşte că ar forma un cuplu.

Săptămâna trecută, celebra cântăreaţa şi Orlando Bloom au avut din nou o ”întâlnire”. Cei doi au fost prezenţi în backstage la piesa de teatru ”The Absolute Brightness of Leonard Pelkey”, ţinută la Kirk Douglas Theatre, din oraşul Culver, California, joia trecută.

poza instagram
În backstage, împreună

Prezenţa lor a fost demascată chiar de starul piesei de teatru, James Lecesne, care a postat o imagine pe contul său de Instagram, în care apare alături de Katy Perry (31), Orlando Bloom (39), Vinessa Shaw şi logodnicul ei, Kristopher Gifford.

katy perry
Împreună la Golden Globes after-party.

Amintim că cei doi au fost văzuţi prima oară împreună la petrecerea de dupa decernarea Globurilor de Aur, organizată de Harvey Weinstein. Katy şi Orlando şi-au petrecut, atunci, seara împreună, flirtând şi râzând ore-n şir. ”Katy îi arăta ceva scris în telefonul ei. Amândoi râdeau, iar apoi el i-a luat telefonul şi i-a scris ceva. (...) Îi şoptea la ureche şi o atingea gentil pe spate.”, a declarat cineva care a fost prezent la acea petrecere.

Katy Perry a fost căsătorită cu Russell Brand din 2010 şi până în 2012, relaţia lor terminându-se abrupt. De atunci, artista a avut o relaţie amoroasă on-off cu John Mayer.

Şi Orlando Bloom are un mariaj eşuat la activ. Actorul a fost căsătorit cu modelul Miranda Kerr din 2010 şi până în 2013. Din căsătoria lor a rezultat un băieţel, pe nume Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom.

Modifică Setările