News

Cine este Trey Smith, fiul neştiut al lui Will Smith?

Cine este Trey Smith, fiul neştiut al lui Will Smith?

Să-l cunoaştem pe Trey Smith, pe numele său complet Willard Carroll Smith III, fiul cel mare al faimostului star de cinema Will Smith. Trey participă şi la evenimentele mondene, alături de Will Este neştiut pentru că suntem mult mai familiarizaţi cu ceilalţi doi copii ai actorului, Jaden (17) şi Willow (15), pe care-i are cu actuala soţie, Jada Pinkett Smith.

Trey activează ca DJ în AmericaTrey activează ca DJ în America

Trey Smith este, cum ziceam, fiul cel mare pe care îl are din căsnicia anterioară cu Sheree Zampino, cu care Will a fost însurat doar trei ani (din 1992 în 1995). Nu prea l-am văzut în lumina reflectoarelor, deşi a apărut de mic în videoclipul tatălui său pentru piesa dedicată chiar lui, Just The Two of Us, pe când avea doar 6 anişori. Acum în vârstă de 23 de ani, băiatul a ales să meargă pe paşii lui Will, încercând o carieră în muzică şi actorie.

În adolescenţă, a fost un mare jucător de fotbal şi chiar a primit o bursă şcolară pentru a continua studiile ca sportiv, dar a preferat să nu urmeze facultatea, asemenea tatălui său, şi să aleagă muzica şi, ulterior, actoria.

Trey în 2001, pe post de model
Trey în 2001, pe post de model

Ce a ieşit? Dacă nici n-am auzit de el, ei bine... e clar că nu a atins încă culmile succesului, precum şi-ar fi dorit. Poate şi pentru că este o odraslă celebră, mereu umbrită de părinţi, cine ştie?

Jaden , Willow , Will , Jada & Trey Smith
Jaden , Willow , Will , Jada & Trey Smith

Deocamdată, se pare că ar fi “un DJ realizat” care performează sub numele de AcE, în diferite cluburi din America. Ba chiar a lansat şi cântece şi şi-a racolat fraţii vitregi – Jaden şi Willow, precum a fost cazul melodiei Find You Somewhere, în 2012. Pe acelaşi model lucrează şi chiar aceşti fraţi mai mici ai lui Trey, care se intitulează artişti/muzicieni.

Ce ne place la Trey este că postează adeseori poze adorabile pe reţelele de socializare, mai ales cu familia – aka tatăl său faimos. Dar cel mai mult ne place că vorbele sale sunt relativ normale, comparativ cu cele ale lui Jaden, care a părut că o ia razna de multe ori. Dar lui Trey îi place compania familiei sale vitrege. Mai ales când colindă lumea în lung şi-n lat.

trey smith insta trey smith cu mama

Trey Smith a apărut şi-n David Blaine: Real or Magic, în The Oprah Winfrey Show şi serialul All of Us

Trey în vacanţă cu familia
Trey în vacanţă cu familia

FOTO Getty Images

Modifică Setările