News

Naţionala de Fotbal a Artiştilor face valuri la Moscova

Naţionala de Fotbal a Artiştilor face valuri la Moscova

În aceste zile se desfăşoară Campionatului Mondial Art Football 2016, la Moscova, unde Naţională Artiştilor Fotbalişti a câştigat cupa în 2014.

Nationala de Fotbal a Artistilor

Au plecat optimişti în Rusia şi sunt pregătiţi să lupte pentru aur! Şi asta pentru că Naţionala de Fotbal a Artiştilor s-a bucurat timp de 3 ani de podium, ieşind vice-campioană în anul 2013, apoi campioană în 2014, iar în 2015 clasându-se pe locul al treilea.

Ieri a avut loc primul meci al Naţionalei Artiştilor Fotbalişti, terminat cu o victorie pentru România care a învins Turcia cu 3-1! Un motiv de bucurie şi de mândrie pentru reprezentanţii României la Moscova.

Sfarsitul meciului Romania - Turcia

Pentru meciul cu Turcia a Echipei Naţionalei Artiştilor Fotbalişti s-a folosit Primul 11 al României. Echipa a fost compusă din:

Portar – Aurelian Temişan
Fundaşi – Lucian Ghimisi, Kamara Ghedi, Mircea Brânzei şi Rareş Varniote
Mijlocaşi – Andrei Ştefănescu, Daniel Chiriţă, Mateiu Andrei şi Valentin Stan
Atacanţi – Marius Mitu şi Cristian Dumitrache
Rezerve: Paul Gheorghe, Lixandru Florin, Yurchevici Marian, Beniamin Cioantă, Florin Moise, Cornel Păsat, Dan Cruceru. (Portar)

Nationala de Fotbal a Artistilor 2

Anul acesta, echipa condusă de fostul internaţional Daniel Chiriţă este pregătită pentru o nouă lupta contra celor 16 ţări participante la competiţie.

“Primul meci, prima VICTORIEEE !!! România - Turcia = 3 - 1 Aşezarea în teren şi viteză de reacţie sunt două dintre atuurile noastre. HAI ROMÂNIAAA !!!”, a scris Temişan pe Facebook, imediat după victorie.

Artistul care a lansat recent un single cu Ralflo, “Când nu eşti a mea”, care se bucură de succes şi aprecieri, a făcut câteva mărturisiri de pe teren. De altfel, Aurelian Temişan este şi unul dintre membrii fondatori ai Naţionalei Artiştilor Fotbalişti, care datează din anul 1991, alături de Mihai Lazăr, preşedintele asociaţiei, şi Gheorghe Gheorghiu.

„Meciul cu Turcia nu a fost deloc un meci uşor. Ne-am grăbit noi, între timp s-a întărit şi echipa Turciei faţă de acum doi ani când ne-am întâlnit cu ei. Am luat şi două cartonaşe roşii în meciul de ieri, respectiv Mircea Brânzei (fost dansator la “Surprize, Surprize” şi component al trupei Blue Eyes) şi Florin Moise (Dj Moise). Ei nu vor juca în meciul cu Italia. În rest, savurăm victoria, vom mai avea două mari pierderi pe dată de 31 mai, Andrei Ştefănescu care vine în ţară, pentru că prezintă finală de la iUmor, şi Lucian Ghimiş, care pleacă azi şi se întoarce după meciul cu Italia, pentru că are spectacol la Bucureşti. Amândoi se întorc la meciul cu Olanda din dată de 2 iunie”, spune Temişan.

Aurelian Temisan

Ce fac artiştii după meci? "Depinde de zi. De exemplu, azi (n.r.: ieri, duminică) suntem după meciul cu Turcia. Băieţii sunt la relaxare, au voie o bere, maxim două. Eu cu Rareş Varniote şi cu Alb Negru suntem într-un club, trebuie facem sound check pentru avem cântare. Luni (n.r.: azi), România şi Iranul vor susţine fiecare timp de câte o ora show-ul reprezentativ pentru ţară lor. După aceea, neconcentrăm doar pe meciuri…”, mai spune Temişan.

Marele absent, anul acesta, este Adrian Enache, nelipsit de la campionatele precedente, dar care n-a putut fi alături de echipă din cauză că trebuie să-şi onoreze nişte contracte în ţară.

Modifică Setările