News

Iulia Albu, declaraţii uluitoare despre căsnicia cu Mihai Albu VIDEO

Iulia Albu, declaraţii uluitoare despre căsnicia cu Mihai Albu VIDEO

Fashion editorul de la Kanal D se află din nou în centrul atenţiei din cauza conflictului cu Mihai Albu, reaprins la trei ani de la divorţul lor. Iată ce detalii inimaginabile ies la iveală despre căsnicia lor.

Iulia Albu despre casnicie

Creatorul de modă îi reproşează Iuliei Albu că nu există un program bine stabilit în ceea ce priveste timpul petrecut cu fiica sa, Mikaela. De cealaltă parte, jurata emisiunii "Bravo, ai stil" susţine că nu-i limitează acestuia accesul la fetiţă şi că a avut parte de greutăţi în căsnicia ei cu Mihai Albu.

"Nu i-am îngrădit accesul Mikaelei la tatăl ei şi nici invers. Până acum nu a existat această preocupare. Un copil este imprevizibil. A fost bolnavă de câteva ori şi nu a vrut să o ia. S-a întâmplat să merg la piscină cu Mikaela. Noi nu avem weekend-ul în care o ia el şi în care o iau eu. Dacă el vrea să cumpere bilete la teatru, poate să o ducă în aceeaşi zi", a spus Iulia Albu la "WowBiz".

Citeşte şi:

Iulia şi Mihai Albu, din nou în scandal. Uite ce schimb de replici dure şi-au adresat public

Mihai Albu aduce lămuriri în noul scandal cu fosta soţie

"Sunt zile în care am filmări foarte multe. Atunci bona şi familia mea ajută cu Mikaela. Sunt zile în care nu filmez şi i le dedic în totalitate Mikaelei. Orice persoană care lucrează e normal treacă prin lucrurile astea. În ultimul timp fostul meu soţ s-a implicat mai mult. Vrea -şi petreacă mai mult timp cu ea, însă are nişte condiţii stranii. Pe mine nu prinde postura de victimă. Sunt o femeie care îşi poate creşte singură copilul. (...) La cât sunt eu de bătăioasă îşi imaginează cineva că eu cresc copiii din aceşti bani (n.r. - pensia alimentară). Nu este nevoie să contribuie mai mult, pentru că am destui bani. Toată lumea crede că am făcut două facultăţi şi mă laud cu ele. Eu nu am nicio Facultate plătită de acest om, niciun examen plătit de acest om", a subliniat ea.

Iulia Albu la WowBiz

Modifică Setările