News

Cine i-a stat alături lui Edith Gonzalez în această perioadă dificilă? Cum arată familia ei?

Cine i-a stat alături lui Edith Gonzalez în această perioadă dificilă? Cum arată familia ei?

UPDATE: Edith Gonzalez şi-a pierdut viaţa după o cumplită luptă cu cancerul.

În august, ACUM DOI ANI, Edith Gonzalez a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de col uterin şi că a fost supusă unor intervenţii chirurgicale pentru a putea fi extras ţesutul canceros. Au urmat luni întregi de radiaţii, dar şi de tratamente menite să-i întărească sistemul imunitar, pentru a avea o şansă de izbândă în faţa cumplitei boli.

foto: Instagram

În tot acest timp, actriţa în vârstă de 52 de ani a documentat, pe conturile de socializare, toată experienţa, dându-le asigurări fanilor internauţi că nu are de gând să cedeze în faţa cancerului. Mereu cu zâmbetul pe buze şi cu o energie debordantă, Edith le-a demonstrat tuturor că este o fire puternică şi că întâmpină cu graţie tot ce i se întâmplă.

Ne-am întrebat, desigur, cine anume i-a stat aproape în toată această perioadă şi cine i-a dat putere de a face faţă atâtor tratamente invazive şi dureroase la care a fost supusă în ultimele luni. Ei bine, răspunsul l-am aflat chiar din postările actriţei din mediul virtual. Haideţi să vedem, aşadar, ce oameni i-au stat şi la bine, dar şi la greu actriţei!

Fratele ei, Victor Manuel

Este cel care a ghidat-o în copilărie spre actorie, dar şi cel care îi este aproape, în prezent, la toate evenimentele importante din viaţa ei. Victor Manuel este cel care a convins-o, în 1993, să accepte rolul din ”Inimă Sălbatică”, telenovelă care s-a dovedit a fi cea mai iubită din toate timpurile, Edith câştigându-şi, odată cu ea, celebritatea mondială.

În prezent, Victor Manuel îi este aproape lui Edith la fiecare pas, fiind cel care, din când în când, a mai oferit câte un update despre starea de sănătate a actriţei. De exemplu, în toamna anului trecut, acesta a dezvăluit că s-au îndepărtat cu succes toate ţesuturile canceroase din organismul surorii sale şi că perioada următoare va fi strict de recuperare. Nu ştim, însă, dacă între timp  s-au mai schimbat lucrurile în cazul sănătăţii actriţei, Edith refuzând să ofere, public, detalii despre stadiul bolii sale.

Soţul său, producătorul Lorenzo Lazo

Edith şi Lorenzo Lazo s-au căsătorit în 2010, şi deşi n-au niciun copil împreună, micuţa Constanza l-a văzut întotdeauna pe soţul mamei sale drept un tată. Lorenzo, un producător mexican, i-a stat în tot acest timp aproape soţiei sale, susţinând-o în timpul acestor tratamente îndelungate. Pe conturile de socializare ale actriţei sunt postate mai multe fotografii cu Edith şi soţul ei, semn că mariajul lor este unul solid şi fericit.

Fiica sa, adolescenta Constanza

În 2004, actriţa filma la telenovela ”Mujer de madera” când a rămas însărcinată. În luna august a acelui an, micuţa Constanza o făcea mamă pentru prima şi singura dată pe Edith Gonzalez. Şi deşi la naşterea ei nimeni nu ştia cine este tatăl, ulterior, s-a aflat că e vorba despre politicianul Santiago Creel.

Ei bine, în prezent, Constanza are 14 ani şi-i face zilele mai frumoasei mamei sale. Într-un interviu recent, Edith a dezvăluit că fiica sa este la curent cu starea sa de sănătate şi că o sprijină în tot acest proces.

Prietenii lui Edith Gonzalez

Contul de Instagram al actriţei este animat de zecile de poze în care actriţa de telenovele apare alături de prietenii ei. Deşi, în toată această perioadă, a petrecut destule zile în spital, Edith a găsit timp pentru cei dragi ei, dovadă stând fotografiile alături de prietenii ei de pe reţelele de socializare.

foto: Instagram

Modifică Setările