News

O actriţă celebră de la Hollywood s-a pozat aşa! Care a fost reacţia fanilor ei?

O actriţă celebră de la Hollywood s-a pozat aşa! Care a fost reacţia fanilor ei?

Fani internauţi au avut parte de o surpriză de proporţii, ieri, când starul lor preferat de la Hollywood a postat pe Instagram o fotografie de-a dreptul... inedită! A vrut să marcheze Ziua Naţională a Bikinilor Actriţa în vârstă de 36 de ani a vrut să marcheze, într-un mod special, Ziua Naţională a Bikinilor, motiv pentru care le-a oferit ocazia celor 6 milioane de fani internauţi de a o vedea în costum de baie. Nimic scandalos sau spectaculos până aici, am zice noi. Diferenţa este, însă, că actriţa n-a pozat oricum în costum de baie.

Aceasta apare relaxându-se la soare, într-o poziţie neflatantă şi deloc firească pentru un mediu public. Totuşi, reacţia fanilor a fost cea care ne-a surprins şi mai tare. O asemenea fotografie a strâns rapid mii de comentarii, după cum era de aşteptat, iar  90% dintre ele erau pozitive.

Amy s-a mândrit dintotdeauna cu silueta sa

Da, mulţi dintre fanii actriţei s-au arătat amuzaţi de intenţia acesteia şi au felicitat-o pentru curajul de a urca o asemenea fotografie needitată pe contul ei de Instagram. ”Te iubesc!, ”Doamne, o ador!”, ”Mi-am găsit o nouă prietenă!”, ”Iubesc să te văd atât de naturală!”, au fost doar câteva dintre reacţiile din rândul fanilor internauţi.

foto: Instagram

Modifică Setările