News

Rapperi faimoşi despre care se zvoneşte că sunt gay

Rapperi faimoşi despre care se zvoneşte că sunt gay

Se bucură de succes, averi considerabile şi femei cu nemiluita. Însă gurile rele spun că aceasta e doar o aparenţă şi că unii dintre cei mai mari rapperi din lume preferă, de fapt, compania reprezentanţilor aceluiaşi sex.

Kanye West

Încă din 2004 circulă zvonuri cu privire la prespusa homosexualitate a soţului vedetei de reality show Kim Kardashian. O să spuneţi că e o prostie, omul e însurat, are copii, însă e posibil să vă răzgândiţi odată ce aflaţi argumentul. În timpul unui interviu oferit celor de la MTV, rapperul a acuzat comunitatea hip-hop ca fiind homofobă. OK, el spune multe, însă pe vremea aceea nu era la fel de îndrăzneţ – sau obraznic – ca acum şi nu debita aşa multe prostii.  Ideea e că, acum mai bine de un deceniu, nici lumea nu era atât de deschisă la minte ca acum şi nu accepta prea uşor homosexualitatea, iar ca o vedetă să susţină live cauza gay-ilor a presupus un curaj evident din partea ei.

Nu-i de mirare că mulţi au presupus atunci că West e homosexual (altfel nu le-ar fi apărat cauza, nu?), etichetă cu care s-a luptat ani în şir după aceea pentru a scăpa de ea. Totuşi n-a renunţat să susţină în continuare membrii LGBTQ toţi aceşti ani. Plus că, dacă stai să te gândeşti, nu se ştiu multe despre trecutul lui amoros, în afara faptului că e însurat cu KK şi că s-a iubit cu Amber Rose, amândouă nişte femei care ar face orice pentru bani, ar minţi chiar cu privire la relaţia lor intimă cu Kanye.

Modifică Setările