Beauty

8 cele mai scumpe tratamente cosmetice

8 cele mai scumpe tratamente cosmetice

Frumuseţea şi tinereţea tenului se întreţin cu bani mulţi. Dar celebrităţile nu se uită la bani atunci când merg la saloanele de înfrumuseţare căci, până la urmă, pentru ele imaginea contează cel mai mult. Irina Shayk şi Tatiana Petenkova

Sunt cele mai frumoase şi admirate femei, dar chiar şi ele ştiu că tinereţea e trecătoare. Aşa că ar face orice să ţină timpul în loc. Pentru asta, sunt dispuse să cheltuie sume uriaşe urmand tratamente revoluţionare care promit încetinirea procesului de îmbătrânire. Dar chiar dacă sunt scumpe, nu toate procedurile anti-aging sunt relaxante - unele sunt dureroase, iar altele de-a dreptul bizare. Cu toate acestea, celebrităţi precum Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Kim Kardashian ori Irina Shayk nu ezită să apeleze la ele.

Ser cu venin de albină

1. Masca cu venin de albine 

Un adevărat elixir al tinereţii veşnice, este unul dintre cele mai scumpe tratamente faciale bio, tocmai pentru că obţinerea unei cantităţi suficiente de venin de albină este atât de laborioasă. Beneficiile lui sunt cunoscute încă din antichitate, având efecte extraordinare asupra tenurilor ridate şi îmbătrânite, fiind considerat o alternativă naturală la toxina botulinică.

De câţiva ani încoace, se află şi pe lista secretelor cosmetice ale lui Catherine Middleton, care foloseşte o mască obţinută din venin de albine diluat cu ulei de lavandă, miere Manuka şi unt de Shea. O sticlă cu acest amestec poate ajunge la 55.200 de dolari, dar produsul este disponibil şi în recipiente de 50 ml, pentru 112 dolari fiecare.

Mila Kunis

2. Peeling cu diamante şi rubine

Esteticianul celebrităţilor, Scott Vincent Borba, a creat o mască de curăţare preţioasă, cu particule de diamant şi rubin, care exfoliază pielea, după care se aplică o mască cu parafină sub o lampă de infraroşii, pentru strălucire.

Această procedură extravagantă a fost testată de Mila Kunis înaintea filmărilor pentru producţia “Friends with Benefits” şi costă 7.000 de dolari.

Modifică Setările