Lifestyle

Jennifer Aniston a oferit un tur al casei ei. Iată imagini inedite din cuibuşorul de nebunii al actriţei şi-al soţului ei

Jennifer Aniston a oferit un tur al casei ei. Iată imagini inedite din cuibuşorul de nebunii al actriţei şi-al soţului ei camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Casa ei arată ca un mini-SPA! O spune chiar ea, mândră de locuşorul ei relaxant, pe care nu-l părăseşte pentru nimic din lume, atâta vreme cât îi permite să se simtă răsfăţată ca o regină. ”Jen este obsedată de baia ei mini-SPA. Are iluminare personalizată, jacuzzi şi saună.”, ne confirmă şi un apropiat.

Ei bine, da, Jennifer Aniston şi Justin Theroux locuiesc într-o vilă din zona de lux a Los Angelesului, adică în cartierul Bel Air, care a costat nu mai puţin de 21 de milioane de dolari. O sumă fără importanţă, dacă e să ne raportăm la cele 240 de milioane de dolari ale cuplului Aniston-Theroux.

Iar de curând ne-a invitat în interiorul casei ei pentru a ne arăta o zi din viaţa ei, plină de răsfăţ şi odihnă. Una în care spălatul la cap nu se face oricum, ci la scafă, ca la un salon de înfrumuseţare de lux, iar masajul e nelipsit. Un set-up fără de care Jen nu poate trăi şi pe care l-a avut chiar şi-n apartamentul din Beverly Hills, în care locuia cu fostul soţ, Brad Pitt. ”Îmi plac masajele şi tratamentele spa. Mă ajută atunci când nu pot să mă urc în primul avion şi să plec în vacanţă. (...) Cred că hidratarea este foarte importantă. La fel ca şi somnul. Beau Smartwater zi de zi, şi-mi place şi varianta minerală”, spunea actriţa de 48 de ani despre stilul ei de viaţă.

Modifică Setările