Lifestyle

Dana Săvuică şi legătura ei specială cu Sri Lanka, locul în care a copilărit FOTO&VIDEO

Dana Săvuică şi legătura ei specială cu Sri Lanka, locul în care a copilărit FOTO&VIDEO

Fostul manechin a trăit multă vreme pe exotica insulă, graţie tatălui său, George Săvuică, care era ambasador.

Deja nu mai este un secret faptul că Dana Săvuică a copilărit în Asia şi că a trăit vreme de 5 ani în Sri Lanka, unde părinţii ei erau detaşaţi – în baza unor misiuni diplomatice – pe vremea lui Ceauşescu.

Crăciunul în Sri Lanka

"Misiunea diplomatică a tatălui meu în Sri Lanka a fost în 1977-1982. Am avut norocul să copilăresc într-o ţară exotică şi să descopăr misterele ei", povesteşte Dana.

Alături de părinţii săi, în Grădina Botanică din Sri Lanka, 1978.
Cu mama sa într-o plantaţie de ceai Ceylon.

Acolo, ea şi sora ei, Gabriela, au dus o viaţă de prinţese şi tot acolo povesteşte Dana că a trăit primii fiori ai dragostei.

În Colombo, capitala Sri Lankăi, împreună cu mama şi cu sora ei, Gabriela.

„Când aveam 11 ani, vecinul meu, un sri-lankez cu vreo doi ani mai mare decât mine, s-a îndrăgostit de mine. Stăteam pe strada Clifford Avenue, iar în fiecare zi ieşeam în grădină ca să mă joc cu labradorul meu, Akbar. Într-o zi am auzit o voce puternică care striga de undeva: ’I love you, I love you Dana, I love you!’. Era vecinul meu care, timid, striga în gura mare din casa lui că mă iubeşte. A doua zi am găsit la gardul ambasadei o scrisoare şi o orhidee. Scrisoarea începea cu ‚My dearest dear’”, îşi aminteşte ea zâmbind.

La vârsta de 10 ani, cântănd la tobele sinhaleze.

Anul acesta, în martie, fostul manechin are ocazia să se reîntoarcă pe tărâmul copilăriei sale, graţie unui proiect turistic în Sri Lanka.

Citeşte şi:

FOTO Dana Săvuică, ghidul tău în Maldive şi Sri Lanka

Astăzi, de Ziua Naţională a Sri Lankăi, Dana Săvuică a fost invitată la recepţia oferită de tatăl său, Consul Onorific al statului Sri Lanka. Iată ce a povestit despre această frumoasă insulă.

Modifică Setările