News

Câte chiftele îşi poate îndesa Katy Perry în gură? Răspunsul într-un video amuzant!

Câte chiftele îşi poate îndesa Katy Perry în gură? Răspunsul într-un video amuzant!

Katy Perry se află în Tokyo, Japonia, în plin turneu, ocazie cu care şi-a uimit fanii cu un talent ascuns. După ce şi-a petrecut o zi alături de iubitul său, Orlando Bloom, pe o pistă de karting, îmbrăcaţi haios, în costum de Mario şi Luigi, cântăreaţa a venit singură la o emisiune TV.

Pe lângă actul artistic în sine, Perry a fost supusă unei probe fulger şi a acceptat provocarea. Câte chiftele credeţi că şi-a îndesat în gură în doar câteva secunde? Katy iubeşte mâncarea şi se vede asta pe faţa ei în timp ce reuşeşte să ducă la bun sfârşit proba inedită. Prezentă joi în emisiunea Sukkiri, a gustat nişte specialităţi din pui de la un lanţ de magazine japoneze pentru a se convinge de delicatesele tradiţionale.

Şi a venit cu pofta mare de mâncare, având în vedere că a reuşit să-şi bage în gură şapte chicken nuggets, încât toţi s-au întrebat unde au avut loc atâta mâncare. Chiar şi unul dintre prezentatori a spus: "Katy, nu!". În cele din urmă a scuipat tot într-un pahar, fiind acoperită cu mâinile de prezentator. Imaginile aici!

Foto: Sukkiri

Modifică Setările