News

Cum a reuşit Kate Middleton să arate atât de bine la numai şapte ore de la naştere?

Cum a reuşit Kate Middleton să arate atât de bine la numai şapte ore de la naştere?

Apariţia spectaculoasă a proaspetei mămici a stârnit atât admiraţie, cât şi critici, având în vedere că nu trecuseră decât câteva ore de când îl adusese pe lume pe cel de-al treilea copil al ei şi al Prinţului William. Ce i se reproşează Ducesei de Cambridge şi, mai ales, cum de a reuşit performanţa de-a arăta atât de bine post-naştere?

Când a intrat în travaliu, Kate Middleton a avut alături o întreagă echipă medicală, însă, tot atunci a început să apară la maternitate “glam squad-ul” ei, adică specialiştii care au făcut posibilă apariţia spectaculoasă a proaspetei mămici.

Cu o oră înainte de naştere, fosta ei asistentă, care a devenit stilist între timp, Natasha Archer, a fost zărită părăsind spitalul St. Mary. Natasha o ajută pe Kate să-şi pregătească ţinutele pentru toate apariţiile ei oficiale, iar ieri, adică în ziua în care a venit pe lume încă un prinţ britanic, aceasta i-a adus lui Middleton rochia roşie pe care a purtat-o pe scările Lindo Wing.

Prinţesa Diana, în 1984, când l-a prezentat lumii pe Prinţul Harry

Deja ştie întregul mapamond că soţia Prinţului William a purtat o rochie Jenny Packham, pe care a accesorizat-o cu pantofi nude, iar ţinuta a amintit de outfit-ul pe care Prinţesa Diana l-a purtat atunci când l-a arătat lumii întregi pe Prinţul Harry, în urmă cu aproape 34 de ani. Mămica regală a optat pentru acelaşi designer pentru debutul pe care şi l-au făcut toţi cei trei copii ai ei în faţa lumii.

Modifică Setările