Royals

Kate nu este despăgubită pentru fotografiile topless apărute în presa franceză din cauza cumnatei sale, Meghan Markle

Kate nu este despăgubită pentru fotografiile topless apărute în presa franceză din cauza cumnatei sale, Meghan Markle

”Cererea voastră este ipocrită”, contracarează avocatul părţii adverse, atunci când Kate Middleton şi Prinţul William al Marii Britanii au cerut să fie despăgubiţi pentru ruşinea cauzată în urma fotografiilor topless surprinse şi publicate cu Ducesa de Cambridge, în 2012. Motivul contraatacului? Apetenţa Ducesei de Sussex, cumnata reclamanţilor, pentru şedinţele sexy. Kate nu va fi despăgubită pentru fotografiile obţinute fraudulos În septembrie 2012, Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, au fost surprinşi într-o vacanţă amoroasă, la castelul din Provence deţinut de fiul regretatei Prinţese Margaret, Earl de Snowdon. Folosindu-se de un obiectiv pentru fotografierea la distanţă, un paparazzo vigilent a imortalizat momentul şi a obţinut singurele cadre indecente cu soţia Prinţului William. Ulterior, fotograful a vândut aceste cadre, în care Kate apărea topless, revistei franceze Closer, care le-a publicat chiar pe prima pagină. Coperta revistei Closer Evident, după apariţia revistei, casa regală britanică a luat măsuri pentru a fi retrasă de pe piaţă şi pentru ca Ducii de Cambridge să fie despăgubiţi pentru defăimare. Procesul a fost unul anevoios şi întârziat până în prezent, când avocatul părţii adverse a găsit drept contraargument fosta carieră a Ducesei de Sussex, proaspăt intrată în familia regală britanică.

Mai exact, avocatul revistei Closer susţine că este imoral şi ”ipocrit” din partea Ducilor de Cambridge să ceară să fie despăgubiţi, cu suma de 92,000 lire sterline, pentru fotografiile topless din moment ce Ducesa de Sussex este o ”cunoscută a pictorialelor sexy”. Aceştia vor să se folosească de o şedinţă foto în care Meghan Markle face reclamă la burgeri, apărută în revista Men`s Health (2013), pentru a susţine că femeile din familia regală britanică s-au folosit de şedinţe foto sexy pentru a se promova.

În respectiva şedinţă foto, Meghan apare dându-şi jos cămaşa, în faţa camerei, pozând seducător pentru nişte hamburgeri. Evident, aceste şedinţe foto, şi multe altele, au fost realizate de Ducesa de Sussex cu mult timp înainte de a intra într-o relaţie cu Prinţul Harry al Marii Britanii ori de a se căsători cu el. ”Sunt OK cu pictoriale sexy atunci când deţin ei controlul, însă cer bani grei când fotografiile nu sunt obţinute cu acordul lor. E o imensă ipocrizie implicată, iar compensaţia scandaloasă reflectă asta”, spune avocatul Paul-Albert al revistei Closer.

Modifică Setările