News

Emily Ratajkowski nu se dezminte! A pozat din nou topless şi a strâns milioane de like-uri

Emily Ratajkowski nu se dezminte! A pozat din nou topless şi a strâns milioane de like-uri

De-a lungul timpului, Emily Ratajkowski a demonstrate că este lipsită de inhibiţii şi că nu dă doi bani pe ce crede lumea despre ea.

Deşi se presupunea că, odată cu nunta din iarna acestui an, Emily va deveni fată de casă şi nu va mai poza goală, iată că lumea s-a înşelat. Mariajul cu producătorul de film Sebastian Bear-McClard pare să o fi făcut şi mai inventivă pe vedetă, iar imediat după căsătorie, când erau în luna de miere, Emily Ratajkowski a postat pe internet mai multe fotografii în care apare complet goală. Fotografii realizate chiar de soţul ei!

De atunci şi până acum, ea a continuat cu pozele provocatoare, iar astăzi şi-a bucurat din nou fanii de pe Instagram: a postat o imagine în care apare topless. În fotografie, Emily îşi acoperă sânii cu mâinile, însă acest lucru nu i-a oprit pe internauţi să-I dea like la poză. În doar cinci ore de la postare, imaginea cu Emily Ratajkowski a strâns un milion de like-uri!

În urmă cu un an, vedeta se plângea în presa din Australia că oamenii nu vor să lucreze cu ea, pentru că este prea sexy şi are sânii prea mari: „Mi se întâmplă de multe ori să mi se spună că sunt prea sexi. Oamenii nu vor să lucreze cu mine, pentru că am sânii prea mari. Ce este în neregulă cu sânii? Sunt un lucru feminin minunat, care trebuie celebrat. Cui îi pasă? Sunt minunaţi dacă sunt mari, sunt minunaţi dacă sunt mici. De ce ar trebui să fie asta o problemă?“.

Modifică Setările