Royals

Iată cum arată casa pe care Regina Elisabeta a primit-o cadou în anul 1932. Era locul ei preferat de joacă VIDEO

Iată cum arată casa pe care Regina Elisabeta a primit-o cadou în anul 1932. Era locul ei preferat de joacă VIDEO

În anul 1932, Regina Elisabeta şi George al VI-lea, părinţii Reginei Elisabeta a II-a, au primit, drept casă la ţară, Royal Lodge, din Marele Parc de la Windsor. În curtea casei, locuitorii din Ţara Galolor au pregătit şi o căsuţă în miniatură, Y Bwthyn Bach (The Little Cottage), pe care i-au oferit-o actualei Regine a Marii Britanii pe vremea când aceasta avea doar şase ani.

Micuţa casă a Reginei Elisabeta era locul ei preferat de joacă, iar acolo petrecea foarte mult timp alături de sora ei, Prinţesa Margareta. Casa, în care orice om putea locui fără nicio problemă, are o bucătărie, un living, un dormitor şi o baie, toate complet mobilate. Mai mult decât atât, în casă există apă caldă, apă rece, gaze şi curent electric.

Potrivit celor de la Hello, casa a avut parte şi de momente mai puţin plăcute, trecând printr-un incediu, însă totul a fost renovat, fiind unul dintre puţinele cadouri primite de un membru al familiei regale care reuşeşte să se menţină la fel de nou, chiar şi după 86 de ani de la primire. Mai mult decât atât, se pare că toţi micuţii care fac parte din familia regală s-au bucurat de căsuţa primită de Regină în anul 1932, iar cea mai ataşată de locuinţă este Prinţesa Beatrice.

„Este cea mai luxoasă casă de joacă pe care am văzut-o vreodată. Am fost destul de norocoasă să mă joc aici“, a spus Beatrice. Prinţesa a adăugat că a dus în micuţa casă o colecţie de ursuleţi de pluş.

Modifică Setările