Gossip

Reese Witherspoon vrea să-i găsească iubit lui Jennifer Garner

Reese Witherspoon vrea să-i găsească iubit lui Jennifer Garner

BEVERLY HILLS, CA - DECEMBER 05: Event Co-Chair Reese Witherspoon and presenter Jennifer Garner attend 23rd Annual Beat The Odds Awards hosted by Children's Defense Fund-California on December 5, 2013 in Beverly Hills, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images for Children's Defense Fund-California)

Acum că a depus actele de divorţ de Ben Affleck şi că este o femeie liberă, Jennifer ar putea oricând să cunoască o nouă iubire. Şi cine ar fi mai indicat decât o prietenă bună care s-o ajute să întâlnească omul potrivit? Reese Witherspoon şi Jennifer Garner sunt foarte bune prietene Ei bine, Reese Witherspoon e o astfel de prietenă! Celebra actriţă îşi doreşte foarte mult să-şi vadă prietena îndrăgostită din nou, motiv pentru care a şi început ”castingul” pentru pretendenţi la inima lui Jen. ”Vrea s-o cupleze pe Jen mai degrabă cu un tip care lucrează în spatele reflectoarelor, decât cu un star al cărui ego ar putea interveni în relaţia lor”, povesteşte un apropiat de-al celor două, care dezvăluie că Reese crede că un om simplu ar fi indicat pentru prietena ei.

Ei bine, Reese, noi nu că am vrea să te descurajăm, dar tindem să credem că lui Jen îi plac mai degrabă bărbaţii faimoşi, cu care să împartă lumina reflectoarelor. Amintim că înainte de căsnicia cu Ben Affleck, Jennifer Garner a fost căsătorită cu actorul Scott Foley (2000 - 2003) şi s-a iubit cu actorul Michael Vartan (2003 – 2004).

Cu Scott Foley a fost căsătorită timp de 3 ani şi 11 luni
Cu Michael Vartan s-a cuplat după despărţirea de Scott Foley
Cu cel cu care a avut cea mai îndelungată relaţie

foto: getty images

Modifică Setările