Fashion

Tribut Marilyn Monroe la Soirées de la Mode 2016 FOTO/VIDEO

Tribut Marilyn Monroe la Soirées de la Mode 2016 FOTO/VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 45 poze

Aseară a avut loc cea de-a 15-a întâlnire de modă a designerilor autohtoni în cadrul acestui eveniment anual, organizat pentru al şaptelea an consecutiv la Athenee Palace Hilton. Prezentarea lui Eli Lăslean Lumea bună a Bucureştiului a bifat încă un eveniment important, în această minivacanţă de Rusalii. Dacă duminică am sărbătorit-o pe Zina Dumitrescu, ieri cea care a fost în centrul atenţiei a fost Marilyn Monroe şi modelul feminin pe care ni l-a lăsat moştenire, atât de adulat, dar şi de copiat de atâtea decenii încoace.

Şi, cum anul în care Regina Elisabeta a II-a a împlinit 90 de ani e unul special, iată că o aniversăm şi pe Miss Monroe, născută în acelaşi an cu suverana Marii Britanii.

DSC_0393
Irina Margareta Nistor şi Alin Gălăţescu

După un preambul al Irinei Margareta Nistor, invitată special să ne introducă în lumea fascinantă a filmului, care a mers întotdeauna mână în mână cu industria modei, gazda serii şi semnatarul acestui proiect, Alin Gălăţescu, i-a prezentat rând pe rând pe cei 16 designeri români care au expus câte patru modele din colecţiile personale, ca un omagiu adus acestui icon autentic.

Modifică Setările