Royals

Regalităţile suedeze au purtat cele mai scumpe tiare şi cele mai glam rochii la cina de după Premiile Nobel

Regalităţile suedeze au purtat cele mai scumpe tiare şi cele mai glam rochii la cina de după Premiile Nobel camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

După ce şi-au etalat cele mai de seamă bijuterii din vistieria casei regale la un eveniment pe care membrii Familiei Regale Suedeze l-au găzduit, Premiile Nobel, Prinţesa Sofia, Prinţesa Madeleine, Prinţesa Moştenitoare Victoria şi Regina Silvia au făcut din nou parada modei la o cină regală în cinstea laureaţilor de la Oscar.

De altfel, regalităţile au schimbat ţinutele cu alte rochii de seara de-a dreptul glam, la fel s-a întâmplat şi cu tiarele, cerceii, colierele şi brăţările, alese pe sprânceană pentru a completa ţinutele de gală. Regele Carl Gustaf şi Regina Silvia au găzduit  spectaculosul eveniment la Palatul Regal, iar Prinţesa Victoria şi soţul ei, Prinţul Daniel, împreună cu Prinţesa Madeleine şi soţul ei, Chris O'Neill, dar şi Prinţesa Sofia şi soţul său, Prinţul Carl Philip, nu puteau lipsi.

Prinţesa Sofia şi Prinţul Carl Philip.

De altfel, Sofia, care a deveni mămică pentru a doua oară la sfârşitul lunii august, a arătat fabulos într-o rochie lungă culoarea verde mentă şi cu tiară cu diamante şi smaralde pe care a purtat-o în ziua nunţii sale, un dar de la Regina Silvia şi de la Regele Carl al XVI-lea Gustaf.

Prinţesa Madeleine şi Christopher O'Neill.

Nici Prinţesa Madeleine care urmează să devină mamă pentru a treia oară nu a fost mai prejos. Aceasta a purtat o rochie lungă roz pudră aproape identică cu cea de la Premiile Nobel, cu pietre în partea de sus şi mâneci de tip fluture, o creaţie Seraphine. Desigur, nici ei nu i-a lipsit tiara, optând pentru una cu diamante din colecţia Reginei Silvia, aceeaşi pe care a purtat-o în ziua nunţii sale cu Chris O'Neill. 

Regina Silvia şi Regele Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei

Nici Regina Silvia nu a fost o apariţie de neglijat, purtând o superbă rochie mov pal cu aplicaţii din dantelă, dar şi o tiară şi colier cu cercei la set. Regina Silvia a purtat setul de bijuterii neoclasic Leuchtenberg. Coroana are nouă pietre preţioase dispuse pe bijuterie şi este una dintre cele mai de preţ accesorii ale reginei, dar şi una dintre favoritele sale, purtată în nenumărate rânduri alături de cercei, colier şi broşă încrustate cu safire.

Victoria, prinţesă a Suediei şi Prinţul Daniel.

De departe, cea mai cool apariţie a fost cea a Prinţesei Moştenitoare Victoria, care a purtat o rochie lungă cu flori lila, o rochie cu trenă în care a arătat absolut superb. Nici bijuteriile nu au lipsit, de data aceasta Victoria optând pentru o tiară cu diamante formată din două părţi, denumită Napoleonic Cut-Steel, un model făcut special pentru Regina Hortense din Olanda şi adus în Suedia de nepoata sa, Regina Josefina. Este o moştenire de familie, o tiară care a fost purtată de nenumărate ori de către Prinţesa Victoria.

Foto: Instagram Casa Regală Suedeză şi site Kungahuset

Modifică Setările