Royals

Regele Thailandei iese din izolare cu haremul său de 20 de femei şi se pare că are o nouă amantă oficială

Regele Thailandei iese din izolare cu haremul său de 20 de femei şi se pare că are o nouă amantă oficială

Recunoscut pentru stilul său de viaţă excentric, Rama X, Regele Thailandei, dădea din nou apă la moară în urmă cu trei luni, când a ales să se izoleze cu 20 de femei pe perioada pandemiei. Acum, după criză, acesta surprinde din nou...

Insoţit de gărzile de corp şi de una dintre cadânele sale, Maha Vajiralongkorn(Rama X ), actualul suveran al Thailandei, se plimba cu bicicleta în staţiunea montană Garmish-Partenkirchen, din Germania. Acesta nu a mai fost văzut în compania soţiei sale, Regina Suthida, din aprilie, când s-au deplasat în Thailanda pentru 19 ore pentru o mare sărbătoare naţională. Se pare că aceasta ar fi cazată departe de “zona de desfrâu” a soţului ei, în Elveţia, unde a stat singură chiar şi de aniversarea căsătoriei lor, pe 2 mai.

Regina este izolată in Elveţia, în timp ce soţul ei trăieşte într-un fel de Sodoma şi Gomora alături de 20 de femei

Întrebarea pe care revista germană Bild o pune este dacă nu cumva cea cu care a fost surprins la plimbarea cu bicicleta este noua lui favorită, căci aşa obişnuieşte acest rege al desfrâului să procedeze. Căsătorit deja de patru ori şi cu numeroase amante oficiale “la activ”, Rama X nu ţine cont nici de legile scrise, nici de cele nescrise. De altfel, pe actuala lui soţie a cunoscut-o într-un avion, în perioada în care aceasta era stewardesă, a transformat-o în amantă şi după ce s-a descotorisit, în 2014, de soţia lui Srirasmi Suwadaee, mama unuia dintre fii, a făcut-o regină. Se pare că Rama X i-a cumpărat tăcerea fostei soţii cu suma de 5 milioane de euro, renunţând, totodată, la custodia copilului şi renegându-l deoarece este autist.

Localnicii nu văd cu ochi buni cantonarea regelui în Germania, existând, deja, o serie de proteste prin care activiştii proiectează imagini cu Rama X pe hotelul în care locuieşte. Autorităţile bavareze sunt suspectate că l-ar favoriza pe acesta, deoarece umblă la sistemele de supraveghere video pentru ca nicio imagine controversată să nu scape în presa lumii. Regele Thailandei a primit ameninţări cu moartea şi scrisori prin care cetăţeni din Germania şi Olanda îi doresc să moară de coronavirus, deoarece consideră că acesta strică imaginea despre căsătorie şi cuplu. Statutul său diplomatic i-a permis să abuzeze, deoarece îl foloseşte în scop turistic, ba, chiar mai mult, în scopul de a beneficia de favoruri sexuale, departe de oprobriul poporului său. Se pare că, în hotelul bavarez, acesta ar fi pus să fie amenajată o “cameră a plăcerilor“,  iar cele care trebuie să îl satisfacă sunt drogate şi se află mereu la dispoziţia lui. Se zvoneşte că ele sunt supuse unor ritualuri şi unei presiuni psihologice asemenea celor din secte. Surprinzător este faptul că aceste femei se alătură de bună voie aşa zisei secte sexuale, sperând că vor primi grade în armată sau un nou statut social. Însă Regele este necruţător cu cele pe care nu le mai vrea în preajma lui, iar acest lucru a putut fi văzut de o lume întreagă anul trecut, când o altă concubină oficială, Sineenat Wongvajirapakdi, denumită şi Koi, a fost izgonită de la Palat, neştiindu-se nimic despre ea nici în ziua de azi. 

Despre Koi, ultima amantă oficială, nu se mai ştie nimic, a dispărut fără urmă. Aceasta a fost, în trecut, una din gărzile de corp ale Regelui.

Rama X a uitat demult sau nu a ştiut niciodată cum se conduce un regat, iar tot ceea ce l-a interesat a fost să îşi satisfacă plăcerile sexuale, să se distreze şi să ia decizii radicale, care afectează întregul său popor, un popor care a creat un hashtag dureros după ce i-a văzut acţiunile: #deceavemnevoiederege.

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările