Case Regale

Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel închiriat din Germania

Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel închiriat din Germania camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Izolare sau plăcere? Regele Thailandei, conform informaţiilor apărute în presa internaţională, s-a izolat într-un hotel închiriat din Germania în compania a 20 de femei. 

Pentru a evita plictiseala, Regele Thailandei a decis să nu fie singur în izolare, să se ferească de temutul coronavirus, dar nu singur, ci în compania a zeci de femei. Se pare că Maha Vajiralongkorn al Thailandei a închiriat fiecare cameră a unui hotel din Germania pentru el, pentru haremul său format din 20 de femei şi pentru servitorii săi.

Cum a fost posibil acest lucru având în vedere că autorităţile au decis închiderea hotelurilor? Simplu! Nu degeaba eşti rege...Grand Hotel Sonnenbichl, locaţia de lux unde se află regele, a solicitat şi a primit un permis special pentru adăpostirea regelui şi a companiei sale. Situat la poalele Alpilor, Grand Hotel Sonnenbichl are cinci stele, o vedere panoramică a zonei montane acoperite cu zăpadă şi acces la pârtiile de schi private, scrie t-online.de.

Oficialii hotelului au făcut şi declaraţii şi au dezvăluit că aceasta a fost o excepţie: „s-a făcut o excepţie pentru Grand Hotel Sonnenbichl, deoarece oaspeţii sunt un grup omogen, care nu interacţionează cu alte persoane”. Oare regele e panicat din cauza covid-19 sau bucuros de compania celor 20 femei din harem? 

În plus, se pare că regele a trimis 119 servitori înapoi la Bangkok, deoarece erau suspectaţi de coronavirus. O parte din poporul său nu pare să fie de acord cu gesturile suveranului, deşi insultarea monarhiei din Thailanda este o infracţiune pedepsită cu până la 15 ani de închisoare, hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de rege?) a fost folosit de peste 1,2 milioane de ori în 24 de ore.

În Thailanda au fost confirmate aproximativ 1000 de infectări cu coronavirus. 

Modifică Setările