Royals

Regii Bulgarilor au însoţit Familia Regală în călătoria cu Trenul Regal

Regii Bulgarilor au însoţit Familia Regală în călătoria cu Trenul Regal camera-retro icon Vezi galeria 119 poze

Anul acesta, în tradiţionala călătorie cu Trenul Regal, principii României au fost însoţiţi de oaspeţi din familiile regale europene.

_ANG4075

Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu, însoţiţi de Principesa Maria, au început pe 30 noiembrie 2016 călătoria anuală a Trenului Regal de 1 Decembrie, pornind de la Gara Regală Băneasa spre Sinaia.

Alături de Alteţele Lor Regale s-au aflat Majestăţile Lor Regele Simeon al II-lea şi Regina Margarita ai bulgarilor, dar şi Alteţa Sa Regală Principele Lorenz al Belgiei.

Joi, 1 decembrie 2016, Trenul Regal a plecat din Sinaia spre Sibiu. În tren au fost invitaţi elevi merituoşi, voluntari ai Crucii Roşii, profesori, jurnalişti, personalităţi ale societăţii civile şi autorităţile locale ale comunităţilor vizitate.

Familia Regală s-a bucurat de numeroasa prezenţă a locuitorilor municipiilor şi oraşelor Sinaia, Buşteni, Predeal, Braşov, Codlea, Făgăraş, Avrig şi Sibiu.

La Făgăraş, Familia Regală a vizitat, în holul gării, expoziţia de fotografie „Casa Regală a României în imagini”, realizată de artistul fotograf Daniel Angelescu.

La Avrig, Familia Regală a vizitat, în holul gării, expoziţia de fotografie aniversară a 125 de ani de la punerea pietrei fundamentale a Gării din Avrig şi deschiderea lucrărilor de construcţie a căii ferate Sibiu-Avrig-Făgăraş-Braşov.

Iar în seara de 1 decembrie, Familia Regală a luat parte la concertul dedicat Zilei Naţionale, la Sala Thalia a Filarmonicii de Stat din Sibiu.