Royals

Regii Olandei ignoră distanţa socială! Uite cum au apărut în public FOTO

Regii Olandei ignoră distanţa socială! Uite cum au apărut în public FOTO camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Ei este singurii monarhi care încă nu şi-au anulat agenda publică şi nu par să se teamă de criza coronavirusului.

În timp ce Prinţul Charles al Marii Britanii şi Prinţul Albert de Monaco au intrat în carantină, suveranii Ţărilor de Jos se plimbă nestingheriţi, fără frica infectării cu COVID-19.

Regina Maxima a Olandei a fost văzută vizitând o seră din Honselersdijk, unde horticultorii se confruntă cu scădere dramatică a cererii de plante şi legume, ca efect al crizei economice generate de răspândirea coronavirusului.

Şi, deşi a avut grijă să păstreze o oarecare distanţă faţă de gazdele sale, Regina nu şi-a luat măsuri suplimentare de precauţie, precum purtarea unei măşti. Ca şi în alte ocazii, Maxima părea ca scoasă din cutie în deux-piece-ul său cu pantalon de culoarea camel, strâns în talie cu un cordon, la care şi-a asortat pantofii cu toc, geanta şi mănuşile din piele - singurele care îi confereau o minimă protecţie, dar alese şi ele cu rafinament, pentru a se încadra ţinutei.

Între timp, nici Regele Willem-Alexander nu a stat acasă! Acesta a vizitat un spital de campanie şi a inspectat starea stocurilor de materiale medicale.

Foto: Casa Regală a Olandei

Modifică Setările