Royals

Regina Elisabeta a dat startul primăverii cu un outfit colorat

Regina Elisabeta a dat startul primăverii cu un outfit colorat camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Regina Elisabeta a II-a are propriul său calendar, nu ţine cont de vreme! Monarhul britanic a stablit că e timpul pentru primăvară şi s-a îmbrăcat ca atare, cu un outfit elegant, într-o culoare vibrantă. Şi pentru asta o apreciem şi mai tare!

foto: Getty Images

Elegantă şi zâmbitoare, ca întotdeauna!

Dacă e ceva ce sesizăm cu fiecare apariţie a sa în public, e vorba despre pasiunea ei pentru culori. E drept, e musai să poarte culori stridente pentru a putea fi văzută de departe, de toată lumea, însă nu putem ascunde că are un apetit pentru astfel de nuanţe. Ieri, ea s-a prezentat la Academia Regală de Arte din Londra, purtând unul dintre cele mai colorate outfituri ale sale. Unul într-o nuanţă de portocaliu aprins.

Aşa s-a îmbrăcat de Crăciun. Atunci a purtat o altă broşă
Aşa a apărut ieri, la Academia Regală de Artă din Londra

Am mai văzut-o îmbrăcată aşa de Crăciun, când a participat, alături de întreaga familie regală, la slujba religioasă. Acum, lua parte la cea de-a 250-a aniversare a Academiei Regale de Artă din Londra. Iar outfitul ales a fost extrem de asemănător cu cel purtat în ziua de Crăciun, diferenţă făcând doar broşa purtată. În rest, pălăria, geanta, paltonul, rochia, chiar şi mănuşile şi colierul au fost prezente în ambele ocazii. Ce-i drept, outfitul e extrem de reuşit şi de potrivit pentru a ademeni primăvara care se lasă aşteptată şi-n Londra...