News

Regina Elisabeta a II-a are nevoie de femeie la curăţenie. Iată ce salariu este alocat pentru acest post

Regina Elisabeta a II-a are nevoie de femeie la curăţenie. Iată ce salariu este alocat pentru acest post camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Regina Elisabeta caută femeie la curăţenie pentru Palatul Buckingham, dar şi ajutoare pentru evenimentele regale organizate.

Aplicantele trebuie să fie atente la detalii şi apte să păstreze palatul curat şi dezinfectat. Postul vine cu un salariu între 11.300 şi 22.600 de lire pe an, în funcţie de numărul de ore prestate, adică aproximativ 1800 de lire pe lună.

Interviurile au loc până pe 20 octombrie inclusiv, anunţă DailyMail. Persoanele acceptate vor avea în grijă săli renumite din Palatul Buckingham, vor fi instruite şi vor avea posibilitatea de a urca ierarhic ulterior, în alte posturi.

Potrivit anunţului, va fi nevoie şi de ajutor pentru evenimentele organizate acolo. Însă principala responsabilitate a angajatului va fi asigurarea unei curăţenii impecabile în incintele alocate.

Postul implică şi lucrul în ture, chiar şi noaptea sau în weekend. Noul angajat va învăţa de la cei cu experienţă cum să se adapteze echipei şi ce abilităţi să-şi specializeze pentru a se încadra în standardele regale.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările