Case Regale

Regina Elisabeta a II-a, marea absentă de la slujba de duminică. Rar se întâmplă asta. Palatul susţine că trebuie să se odihnească

Regina Elisabeta a II-a, marea absentă de la slujba de duminică. Rar se întâmplă asta. Palatul susţine că trebuie să se odihnească camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Regina Elisabeta a II-a a lipsit de la slujba de duminică, în urma indicaţiilor medicale că trebuie să se odihnească.

Maiestatea Sa este prezentă la fiecare slujbă duminica, dacă se află la Palat. Acum este prima sa absenţă de la întoarcerea din vacanţa de vară petrecută la Balmoral, reşedinţa sa de suflet.

Credinţa este un stâlp important în viaţa reginei. Participă la slujbe de când era mică şi a mărturisit că este ”ancoră în viaţa sa”.

De aceea, există îngrijorări fireşti, întrucât suverana are 95 de ani. După ce a avut un adevărat maraton de activităţi, totul culminând cu o serată pentru Summit-ul Investiţiilor pe 19 octombrie, regina Elisabeta a dat semne de oboseală, ajungând chiar şi la spital, lucru care rar se întâmplă.

În urma indicaţiilor medicale primite, regina a fost nevoită să lipsească de la slujba de duminică de la All Saints Chapel din Windsor, iar lipsa Maiestăţii Sale chiar s-a simţit.

Potrivit unor surse de la Palat, regina se reface pentru a fi în formă maximă lunea viitoare, când îi va întâmpina pe mai marii lumii la  Glasgow, la summit-ul COP26.

Suverana este cu adevărat epuizată, având în vedere că a efectuat mai bine de 120 de angajamente oficiale în ultimele 194 de zile de la moartea mult iubitului său soţ, prinţul Philip.

Agenda sa este super încărcată şi pentru anul viitor, inclusiv evenimentele ce vor marca 70 de ani de când a fost încoronată ca regină a Angliei.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările