Meghan & Harry

Regina Elisabeta a pus-o la punct pe Meghan: ”Nu va primi ce vrea, ci ceea ce îi dau eu!”

Regina Elisabeta a pus-o la punct pe Meghan: ”Nu va primi ce vrea, ci ceea ce îi dau eu!”

În ziua nunţii ei, Meghan a purtat o tiară superbă care i-a aparţinut Reginei Mary, pe care chiar suverana Marii Britanii i-a împrumutat-o din vistieria regală. Totuşi, s-a aflat că această tiară n-a fost prima alegere a Ducesei de Sussex.

O sursă din anturajul regal povesteşte că episodul alegerii tiarei a fost unul tensionat la Palat, nicidecum emoţionant, aşa cum l-a descris Meghan în documentarul ”Relive the Royal Wedding”, expus la Castelul Windsor.

Iniţial, Meghan şi Harry au mers la Palatul Buckingham pentru a alege o tiară pe care s-o poarte mireasa în ziua cea mare, iar aceasta ar fi pus ochii pe una cu smaralde. Însă, cum nu s-a putut stabili provenienţa acelei tiare (se credea că ar fi fost originală din Rusia), angajaţii palatului au sfătuit-o pe Meghan să-şi aleaga alta.

Pesemne, refuzul ar fi deranjat-o peste măsuri pe Meghan, iar Harry a fost nevoit să ia măsuri şi să spună că ”Meghan va primi ceea ce-şi doreşte”. Acela ar fi fost momentul în care Regina Elisabeta ar fi intervenit şi l-ar fi tras de mânecă pe nepotul său.

Suverana nu numai că i-a reamintit lui Harry cine are puterea absolută, dar i-a şi limitat opţiunile lui Meghan. ”Meghan nu poate avea orice îşi doreşte. Ea primeşte ce tiară îi dau eu”, i-ar fi zis regina Elisabeta, dacă e să-i dăm crezare reporterului Robert Jobson, care a documentat tot evenimentul.

Cum a descris, însă, Meghan toată experienţa: ”Eu şi Harry am mers la Palatul Buckingham pentru a o întâlni pe Majestatea Sa Regina Elisabeta pentru a alege una dintre tiare şi vă închipuiţi că a fost o zi ireală. Şi cred că aceasta, din câte am probat, a ieşit în evidenţă. A fost perfectă, căci era simplă şi elegantă, adică o extensie a ceea ce eu şi Clare (designerul rochiei) am încercat să facem cu rochia”.