Royals

Regina Elisabeta i-a adus un tribut miresei Meghan Markle în ziua nunţii şi nimeni nu a ştiut asta. Iată ce a făcut suverana!

Regina Elisabeta i-a adus un tribut miresei Meghan Markle în ziua nunţii şi nimeni nu a ştiut asta. Iată ce a făcut suverana!

S-a îmbrăcat foarte colorat, în verde praz şi mov, la nunta nepotului  prinţul Harry cu Meghan Markle, toată lumea comentând semnificaţia culorilor purtate de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Însă, în spatele vestimentaţiei se află ceva mult mai puternic care o uneşte pe regină de noua Ducesa de Sussex.

Suverana este cunoscută pentru faptul că adoră să se îmbrace în culori puternice şi este foarte grijulie atunci când vine vorba de accesorizare. Iar la nunta regală de sâmbăta trecută, suverana chiar i-a adus un tribut miresei şi nimeni nu a ştiut asta. Tot ceea ce face sau poartă regina Marii Britanii are o semnficaţie aparte, iar detaliile sunt atent gândite. Cu toate că nu a schiţat vreun zâmbet în timpul ceremoniei religioase de la Capela St. Geroge, Elisabeta a II-a a vrut să-şi arate susţinerea faţă de noua membră a familiei regale şi să îi ureze bun venit într-un mod discret, dar deosebit.

Regina a purtat în piept o broşă strălucitoare care avea legătură cu Meghan Markle, chiar una foarte specială. Atât broşa reginei, cât şi tiara purtată de mireasă, provin din acelaşi set de bijuterii care se află în vistieria Casei Regale a Marii Britanii.

Acest set de mare valoare i-a aparţinut reginei Mary şi include Diadema cu diamante a reginei Mary pe care Meghan Markle a purtat-o în ziua nunţii şi broşa numită Richmond Brooch pe care Majestatea Sa a purtat-o în piept. La un moment dat, broşa făcea parte din tiară, fiind o parte detaşabilă a acesteia, tocmai de aceea Elisabeta a ales să-şi arate susţinerea faţă de Meghan, purtând-o aplicată pe rochie.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările