Royals

Regina Elisabeta i-a mărturisit unei rude când va abdica. Îi pregăteşte terenul lui Charles?

Regina Elisabeta i-a mărturisit unei rude când va abdica. Îi pregăteşte terenul lui Charles? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

La cei 95 de ani ai săi, Elisabeta a Angliei este, fără doar şi poate, cel mai longeviv monarh al acestui regat.

Cu toate acestea, regina ia în considerare şi circumstanţele în care va renunţa la tron, înainte de a trece în nefiinţă. Regina i-a făcut această mărturisire verişoarei sale Margaret Rhodes, după ce a împlinit vârsta de 90 de ani, dezvăluind singurele condiţii în care va abdica.

Deşi regina este hotărâtă să servească coroana până în ultima zi de viaţă, aceasta a admis că se va retrage de pe tron dacă va fi diagnosticată cu Alzheimer sau dacă va face vreun infarct. Ei bine, cum regina de 95 de ani este încă într-o stare de sănătate destul de bună, britanicii pot sta liniştiţi în privinţa suveranei lor. 

"Vă pot asigura că regina nu va abdica. Sunt informaţii că este într-o stare de sănătate extrem de bună şi, cu ceva noroc, va continua să ne fie suverană pentru mult timp de-acum încolo", este de părere şi istoricul şi expertul regal Hugo Vickers.

Regina Elisabeta a II-a a urcat pe tronul Angliei în luna februarie a anului 1952, la vârsta de doar 25 de ani, şi şi-a dedicat întreaga viaţă coroanei şi datoriei faţă de Regatul britanic. 

Comentarii

Modifică Setările