Royals

Regina Elisabeta i-a permis Prinţesei Diana să-l umilească pe Charles după despărţirea lor urâtă. Unde s-a întâmplat totul


Regina Elisabeta i-a permis Prinţesei Diana să-l umilească pe Charles după despărţirea lor urâtă. Unde s-a întâmplat totul camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Au trecut mulţi ani de la moartea tragică a prinţesei Diana, dar poveştile şi misterele care învăluie Casa Regală continuă să curgă.


Deşi nimeni nu ştie ce se întâmplă cu adevărat în interiorul familiei regale, unii sunt siguri că între Regina Elisabeta şi Prinţesa Diana intervenise o prăpastie. Problemele dintre două femei au început atunci când a devenit clar că prinţul Charles prefera compania Camilla Parker-Bowles. Diana ar fi cerut ajutorul soacrei sale, dar acesta ar fi ezitat să schimbe povestea.

Ingrid Seward a scris în cartea sa, The Queen's Speech: An Intimate Portrait of the Queen in Her Own Words, că Regina era disperată să o ajute pe Diana, dar pur şi simplu nu ştia cum.

Cu toate acestea, regina Elisabeta i-a permis odată prinţesei Diana “să-l umilească” pe prinţul Charles după divorţ.

După ce Diana l-a părăsit pe Charles era de aşteptat ca ea să nu mai participe la niciun evenimenit regal. Viitorul rege i-ar fi interzis fostei sale soţii să ia parte la vreo reuniune, inclusiv la un banchet de stat din 1993.

Într-o biografie a prinţului de Wales, The Untold Story, autorul Ross Benson scrie că, înainte de un eveniment, prinţesa Diana a sunat-o pe regină pentru a o informa cu privire la intenţiile sale, voia să fie aproape de Familia Regală. Ştia că prezenţa Dianei îl va umili pe fiul ei din cauza despărţirii lor recente. Cu toate astea, i-a permis să participe. Prinţul a fost surprins atunci când a apărut Lady Di.

Majestatea Sa era singura care o putea opri pe prinţesa Diana, dar nu este clar de ce nu a făcut-o. Benson susţine că a permis asta pentru că era înspăimântată de nora ei. Mai precis, monarhul s-a temut de influenţa Dianei asupra celor doi fii ai săi, prinţul William şi prinţul Harry, şi nu a vrut să-i ştirbească planurile.

În timpul banchetului, Prinţesa şi-a făcut simţită prezenţa şi a stat chiar lângă Charles, care nu a apreciat deloc acest gest. Ba mai mult, s-ar fi simţit umilit public.

 

Modifică Setările