Royals

Regina Elisabeta, într-o postură deosebită: pentru prima dată la un show de modă

Regina Elisabeta, într-o postură deosebită: pentru prima dată la un show de modă

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 20: Queen Elizabeth II sits next to Anna Wintour as they view Richard Quinn's runway show before presenting him with the inaugural Queen Elizabeth II Award for British Design as she visits London Fashion Week's BFC Show Space on February 20, 2018 in London, United Kingdom. (Photo by Yui Mok - Pool/Getty Images)

Este o postură în care nu ne aşteptam s-o vedem pe Regina Elisabeta a Marii Britanii. În primul rând de la o prezentare de modă de la Săptămâna Modei, oricare ar fi ea. Şi-n cazul suveranei, a fost vorba despre Săptămâna Modei de la Londra, acolo unde regina de 91 de ani a stat chiar lângă zeiţa fashionului, celebrul editor şef al revistei Vogue, Anna Wintour.

Ei bine, Elisabeta a II-a a părut foarte încântată de ce a văzut, ieri, la prezentarea de modă Richard Quinn, chiar dacă modelele brandului britanic sunt destul de futuriste pentru gusturile conservatoare ale şefei casei regale.

La rândul ei, Anna Wintour a părut foarte încântată de prezenţa reginei şi de faptul că a avut şansa să stea şi să se converseze cu aceasta.

Mai mult, Wintour a părut mai animată ca niciodată în prezenţa suveranei britance, zâmbind şi fiind neobişnuit de entuziastă la un eveniment public. Din cauza emoţiilor, Wintour a uitat de protocol atunci când regina şi-a făcut apariţia în încăpere, întinzându-i prima mâna, în loc să aştepte ca regina să facă asta.

Cu această ocazie, regina a purtat un costum cu fustă şi taior într-una dintre nuanţele ei preferate, bleu pal, dar accesoriul ieşit din comun au fost acele mănuşi negre, un pic nepotrivite în acest ansamblu.

Foto: Getty Images, Hepta

Modifică Setările