Royals

Regina Elisabeta le-a transmis lui Harry şi lui Meghan că se pot întoarce oricând în familia regală

Regina Elisabeta le-a transmis lui Harry şi lui Meghan că se pot întoarce oricând în familia regală

Ceea ce este considerat de mulţi un act de răzvrătire, de frondă, pentru Regină poate părea un moment de imaturitate istorică în viaţa nepotului ei, Harry. Acesta este, se pare, şi motivul pentru care ea şi-ar fi oferit, încă de la început, suportul în cazul în care lucrurile nu merg cum ei au plănuit. 

 

O nouă dezvăluire făcută de recenta biografie neoficială a celor doi prinţi, Finding Freedom, arată că situaţia nu e atât de sumbră pe cât multă lume a portretizat-o, iar plecarea lor nu a făcut să cadă cerul peste Buckingham. Se pare că după ce aceştia şi-au manifestat dorinţa de a-şi lua viaţa în propriile mâini, departe de palat, Regina i-ar fi invitat pe amândoi la un prânz la Castelul Windsor, garantându-le suportul ei şi asigurându-i că se pot întoarce la viaţa regală oricând doresc.

Înainte de plecarea în America, Regina i-a invitat pe cei doi la cină pentru a le oferi suportul în cazul unui deznodământ nefericit.

O sursă de la palat a declarat pentru TimesRegina le-a explicat foarte clar că se pot întoarce oricând doresc, când sunt pregătiţi. Evenimentul ar fi avut loc pe 1 Martie.

 

Comentarii