Meghan & Harry

Regina Elisabeta nici nu vrea să mai vorbească despre Meghan şi Harry! Scandalul capătă noi proporţii

Regina Elisabeta nici nu vrea să mai vorbească despre Meghan şi Harry! Scandalul capătă noi proporţii

Vacanţa de vară de la Balmoral a Reginei Elisabeta are în continuare ecouri în întreaga lume, iar în centrul atenţiei sunt, şi nu în sensul bun, Meghan Markle şi Prinţul Harry.

După ce presa din Marea Britanie a notat că Regina s-a supărat foarte tare pe nepotul ei şi pe soţia acestuia, deoarece au refuzat să meargă alături de întreaga familie regală la Balmoral, acum noi detalii ies la iveală despre divergenţele din sânul casei regale.

Din câte se pare, Ducii de Sussex i-au spus Reginei Elisabeta că nu pot merge la Balmoral deoarece Archie este prea mic pentru astfel de deplasări, însă Meghan Markle şi Prinţul Harry au plecat în vacanţă în Franţa alături de urmaşul lor, iar suverana a aflat acest lucru şi s-a enervat. Mai mult decât atât, Meghan i-ar mai fi spus Reginei şi că are de rezolvat unele îndatoriri regale, dar din nou a minţit, Ducesa mergând, de fapt, la turneul de tenis US Open, pentru a-şi susţine în finală cea mai bună prietenă, pe Serena Williams.

Vizibil deranjată de toate minciunile pe care Ducii de Sussex i le spun pentru a nu se vedea cu ea şi pentru a nu ajunge la Balmoral, Regina Elisabeta a luat o decizie radicală, care i-a surprins pe toţi: le-a interzis tuturor celor prezenţi la Balmoral să vorbească despre Meghan Markle şi Prinţul Harry!

„Ni s-a spus clar: «Puteţi vorbi despre orice subiect, mai puţin unul». «Brexit?», am întrebat noi. «Nu, ducii de Sussex», ni s-a răspuns“, a spus o sursă pentru Daily Express.

Modifică Setările