Royals

Regina Elisabeta nu a plăcut-o pe Kate Middleton înainte de mariajul cu William. Care era motivul

Regina Elisabeta nu a plăcut-o pe Kate Middleton înainte de mariajul cu William. Care era motivul camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Deşi este posibil ca Meghan Markle să fi schimbat multe lucruri atunci când s-a alăturat familiei regale în 2018, nu a fost singura care a zguduit lucrurile la Palat. Regina Elisabeta era îngrijorată în legătură cu modul în care Kate Middleton se va integra în familie, asta înainte de căsătoria ei cu prinţul William, în 2011.

Majestatea Sa îşi dorea ca iubita lui William să aibă o identitate înainte de a fi membru regal, potrivit expertului Katie Nicholl.

„În mod privat, avea mari îngrijorări şi credea că Kate trebuie să aibă un loc de muncă şi o identitate în sine înainte de a fi anunţată o logodnă”, a susţinut Nicholl în cartea sa, The Making of a Royal Romance.

 Phil Dampier, care scrie săptămânal o rubrică pentru The Royal Observer , susţine afirmaţiile lui Nicholl cu privire la gândurile reginei.  Elisabeta avea convingerea că sensibila Kate nu are hobby-uri sau interese.

„Kate a fost prietena lui William timp de opt sau nouă ani înainte ca ei să se logodească şi să se căsătorească”, a declarat Dampier. "A existat o fază în care părea că nu îşi dă prea mult interesul, într-adevăr. Regina a remarcat odată că Kate nu face prea multe”.

Cu toate acestea, îngrijorările reginei au dispărut, întrucât Kate este întotdeauna văzută la angajamentele regale şi tocmai a anunţat ultima sa aventură.

„Astăzi sunt mândră că lansez The Royal Foundation Center For Early Childhood. Hai să îmbrăţişăm această ocazie de a crea o societate mai fericită, mai sănătoasă din punct de vedere mental”, a scris Kate săptămâna trecută pe Twitter.

Kate le-a depăşit chiar aşteptările, potrivit gazdelor emisiunii 60 de minute din Australia: „Kate a ajuns atât de departe în famila regală încât după mulţi cred că este cel mai mare atu al lor”, crede Tom Steinfort.

Nicholl a adăugat că Kate poate fi privită chiar şi ca lipiciul care ţine familia unită, mai ales că prinţul Harry şi soţul ei, prinţul William, s-au aflat în conflict.

"Cred că Kate este lipiciul. În acelaşi mod în care ducele de Edinburgh a fost întotdeauna cel care ajuta la rezolvarea problemelor familiale", a spus expertul regal despre prinţul  Philip, care a murit la 99 de ani, în aprilie. "El a fost patriarhul familiei. O văd pe Kate păşind în acelaşi rol”.

Tânăra de 39 de ani părea să-şi asume rolul prinţului la procesiunea din aprilie. A părut că încearcă să îi aducă împreună pe fraţii înstrăinaţi. "Erau tensionaţi când au intrat în acea capelă ", a susţinut Nicholl despre Harry, 36 de ani, şi William, 38 de ani.

Ea are convingerea că acel comportament amiabil de mai târziu i se datorerează lui Kate, care şi-a exprimat  ideea de a vorbi cu Harry. “După asta îi poţi vedea cum se relaxează”, a insistat Nicholl, adăugând că Kate „îl iubeşte pe Harry” şi „a avut inima frântă” de la despărţirea fraţilor.

 

Modifică Setările