Case Regale

Regina Elisabeta reacţionează după ce Thomas Markle a făcut publică scrisoarea primită de la Meghan Markle

Regina Elisabeta reacţionează după ce Thomas Markle a făcut publică scrisoarea primită de la Meghan Markle

Anul trecut, după ce tatăl ei a dat multe interviuri presei din SUA şi din Marea Britanie, prin care ataca familia regală, Meghan Markle i-ar fi trimis o scrisoare de cinci pagini lui Thomas Markle, prin care îl ruga pe acesta să înceteze cu denigrările.

Recent, Thomas Markle a făcut publică scrisoarea şi, aşa cum era de aşteptat, acest lucru nu i-a picat deloc bine lui Meghan Markle, dar nici Reginei Elisabeta. După cum notează cei de la US Weekly, Ducesa de Sussex trece din nou printr-o perioadă dificilă din cauza tatălui ei, fiind de părere că acesta încearcă să obţină cât mai mulţi bani de la tabloide, oferind în schimb detalii despre familia regală.

„Meghan a sperat din tot sufletul ca Thomas să nu dea publicităţii scrisoarea. I se pare extrem de dureros faptul că cineva care este sânge din sângele ei continuă să profite de pe urma sa“, a spus un apropiat de-al lui Meghan Markle.

Potrivit celor de la Vanity Fair, Regina Elisabeta nu este deloc mulţumită de scandalurile care apar în presă şi care implică familia regală din Marea Britanie, fiind de părere că tot ceea ce se întâmplă este un adevărat coşmar. Din câte se pare, Regina i-ar fi rugat înainte de Crăciun pe Meghan şi Harry să gestioneze cum trebuie relaţia cu Thomas Markle, pentru ca acesta să nu mai apară în presă, dar se pare că discuţiile nu au avut un final fericit.

Dacă ar fi să ne luăm după ce scrie presa de peste hotare, inclusiv Harry ar fi ajuns la capătul răbdării, însă nici el, nici Meghan, nu ştiu ce să mai facă şi cum să mai vorbească cu Thomas Markle pentru ca acesta să înceteze cu apariţiile în care vorbeşte despre ei.