News

Regina Elisabeta, scrisoare de adio pentru prinţului Philip, în ziua înmormântării. Cum s-a semnat suverana

Regina Elisabeta, scrisoare de adio pentru prinţului Philip, în ziua înmormântării. Cum s-a semnat suverana camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a lăsat prinţului Philip o scrisoare pe sicriu, în ziua înmormântării, 17 aprilie.

Din cauza restricţiilor COVID-19, regina a stat singură, nu alături de copii şi nepoţi. Însă pandemia nu a reuşit să o ţină departe pe suverană de răposatul său soţ. I-a fost îngăduită o perioadă când a putut să stea lângă el singură, să îşi ia rămas bun. Mai mult, i-a lăsat o superbă coroană de flori albe, dar şi o scrisoare pe sicriu.

Nu este prima dată când se întâmplă asta. Cuplul regal obişnuia să îşi scrie mereu bileţele de dragoste sau de informare.

Pentru bărbatul care i-a fost alături mai bine de 74 de ani, regina Elisabeta a II-a a făcut acest gest omagial la înmormântare.

Pe sicriul ducelui au rămas florile şi scrisoarea de rămas bun a suveranei pe care le-a lăsat la începutul slujbei comemorative. Biletul a fost semnat cu numele pe care îl folosesc apropiaţii reginei, aşa fiind şi alintată în copilărie, dar şi de ducele de Edinburgh: Lilibeth.

Prinţul Philip a fost înmormântat în cripta regală a Capelei St. George, unde va rămâne până la unirea în vecie cu regina Elisabeta a II-a la Capela Memorială a regelui George al VI-lea, tatăl actualei suverane a Marii Britanii.

Comentarii

Modifică Setările